Turussa aurinkoinen päivä veti loistavasti ihmisiä messuille ja ennen tapahtuman alkua oli teatterin edustalle kertynyt jonoon iso joukko innokkaita kävijöitä. Meille on tärkeää niin kävijöiden kuin myös näytteilleasettajien tyytyväisyys ja odotusten ylittäminen. Kattavan tyytyväisyyskyselyn lisäksi haastattelimme paikan päällä näytteilleasettajia ja kävijöitä. Tässä on heidän suustaan, mitä mieltä he olivat Turun K50-messuista!

Turun Optillinen Liike

Tulisitteko uudestaan K50-messuille?

Ehdottomasti tulisin uudestaan! Tänne on jotenkin erittäin hauska tulla ja tultiinkin erittäin avoimin mielin. Yllättävän paljon on ollut porukkaa, joka oli myös positiivinen yllätys ja muutenkin ilmapiiri on ollut erittäin mukava ja kaikki tuntuu olevan hyvällä tuulella. Täällä ei ole liian totista porukkaa. 

Minkä hyödyn koette saaneen tapahtumasta?

Olemme ehdottomasti saaneet näkyvyyttä ja se on tosi tärkeää. Ollaan saatu kävijöiltä tosi paljon positiivista palautetta, siitä että hienoja tavaroita löytyy messuilta vaikka kuinka paljon. Monet ihmiset ovat täällä tekemässä hankintoja tai vaan katselemassa tarjontaa ja päästään tätä kautta hyvin ihmisten mieliin.

Mikä oli kohtaaminen jäi teillä parhaiten päivältä mieleen?

Paras kohtaaminen oli se, kun asiakas tuli tähän meidän pöydän ääreen ja mietti itselleen stailauksia. Hän sanoi, että nyt on ihania kehyksiä ja että ei ole ikinä löytänyt näin tyylikkäitä kehyksiä ja nyt täältä hän löysi. Asiakkaat ovat selkeästi iloisia ja tyytyväisiä tarjontaan. 

Vastasiko messut odotuksianne?

Messut vastasi odotuksiin ja jopa ennakko-odotuksia paremmin!  Se mikä meillä oli tarkoitus, oli kertoa meistä keitä ollaan ja että meillä on vähän erilaista toimintaa mitä taas muilla optiikkaliikkeillä. Se miten me haluttiin tuoda meitä esille, onnistui täällä aivan täydellisesti. 

 

 

Tapahtumakävijä

Kuka ja mistä olet?

Olen Kirsi Turusta

Oletko ensimmäistä kertaa K50-messuilla?

Olen ensimmäistä kertaa K50-messuilla, mutta en viimeistä!

Mikä sai herätti sinun kiinnostuksen tulla tänne tänään?

Hunksit ja korvakorut herättivät, ja saivat minut tulemaan tänne

Miten kuvailisit yleistunnelmaa?

Tää on tapahtuma on hyvä ja ainutlaatuinen meille aikuisille naisille ja miehille. Täällä on tavannut yllättävän paljon tuttuja!

Kenelle suosittelisit tapahtumaa?

Suosittelisin tapahtumaa kaikille plus viiskymppisille!

 

CHOICE Finland

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Maija Aallas, Choice Finlandin perustaja ja tulen Helsingistä.

Millaisia kohtaamisia  teillä on ollut K50-messuilla?

K50-messuilla on tullut vastaan fantastisia kohtaamisia ja aivan huikeita naisia, jotka on ollut aidosti kiinnostuneita tarjonnasta täällä.

Mitä mieltä olette messujen kohderyhmästä?

K50-messujen kohderyhmä on hyvä, koska täällä on enemmän niitä kokeneempia naisia, jotka tietää oman arvonsa ja sen, mitä elämältään haluaa. 

Vastasiko messut teidän odotuksianne?

Tapahtuma vastasi odotuksiin itseasiassa yllättävän positiivisesti. Ollaan saatu tätä kautta näkyvyyttä ja ollaan saatu myös kauppaa!

 

 

Turun K50-messuille saapui noin 2000 kävijää ja paikalla oli yli 130 näytteilleasettajaa. Päivän mittaan riitti ohjelmaa ja lavalla nähtiin teatteriesityksiä, yhteistyökumppaneiden puheita ja tietoiskuja sekä Scandinavian Hunks -ryhmän kehonlämpöä nostattava tanssiesitys.

 

Vuoden 2020 Turun K50-messut siirtyivät koronan vuoksi alkuvuoteen 2021. Seuraavat K50-messut Turussa järjestetään 9.1.2021 Turun Konserttitalolla. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, lisätietoa löydät täältä! (Muokattu 7.7.2020)

Lue myös!

Tapahtuman tavoitteet ja tulokset: New Century Celebration #lojer100