Haluatko kurkistaa tapahtumatoimiston toimarin kalenteriin?

Nyt se on mahdollista, pääset nimittäin selaamaan alta kyseistä kalenteria.

Merkitse samalla tapaaminen itsellesikin, mikäli haluat vaikkapa keskustella tapahtuma-alan uusista trendeistä, kuten virtuaalitapahtumista, tai sparrailla millaisella tapahtumakonseptilla voisit taklata yrityksesi haasteita.

Nähdäänkö?

Hei Sinä!

Hauska tutustua, olen Anniina, kohta seitsemän vuotta täyttävän Huikea Tapahtumatuotannon toimari. Moni tietää minut kovaksi verkostoitujaksi, minkä toteuttaminen on vaatinut hieman enemmän luovuutta näinä haastavina aikoina. Koska rakastan  uusiin ihmisiin tutustumista ja tapahtumatrendeistä keskustelua, halusin laittaa kalenterini tänne helpottamaan tapaamisten sopimista, kun perinteinen verkostoituminen f2f on nyt mahdotonta.

Koronaviruksen runtelemassa maailmassa tapahtumakiellon huohottaessa niskaan, ei välttämättä tapahtumien järjestäminen ole ensimmäisenä mielessä. Me Huikealla uskomme kuitenkin vahvasti, että kun virus on selätetty ja tapahtumiin osallistuminen on jälleen turvallista, sitä tullaan tekemään niin sanotusti kahta kauheammin. Nyt onkin oiva aika miettiä, kuinka erottua omalla tapahtumallaan, vakuuttaa asiakkaat ja lunastaa odotukset, kun kaikki keväältä syksyyn siirretyt tapahtumat täyttävät kalenterit, ja ihmisillä on pitkän tauon jälkeen samanaikainen halu mennä, tehdä ja osallistua.

Tämä erikoinen vuosi aiheuttaa haasteita myyntitavoitteisiin pääsemisessä monille, ja samalla ihmisillä on polttava halu päästä taas tapahtumahulinaan – mikä siis olisikaan oivallisempi ratkaisu, kuin myyntitavoitteiden mukaan rakennettu tapahtuma? Huikea taas on oikea valinta tapahtumatoimistokumppaniksi erityisesti silloin, kun on tarve ratkaista myynnillinen haaste tapahtuman avulla. Huikea on erikoistunut myynnillisiin tapahtumiin, kuten messuihin, joista meillä on useiden vuosien kokemus. Vuodet ovat tuoneet myynnillisen otteen tapahtumasuunnitteluun – eli kuinka tapahtuman avulla voi lisätä myyntiä, tai keventää kustannuksia oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tuotamme itse K50-messuja sekä teemme yritysasiakkaillemme erilaisia tavoitteellisia tapahtumia, kuten kiertueita ja vaikuttajaseminaareja. Yksi suosituimmasta palvelustamme on sponsorien ja yhteistyökumppanien hankinta. Kertoisin mielelläni lisää, kuinka tämä palvelisi parhaiten teidän yritystänne!

Laitoin kalenterini tähän, jotta voit suoraan sinne merkitä sinulle parhaiten sopivan ajankohdan. Voit valita kalenterista, haluatko nähdä etänä, jutella puhelimessa vai tulla käymään toimistollamme, Hämeenkadulla Tampereella.

Koska nähdään?

Terkuin Anniina

Ps. Tapaamisen sopiminen ei tietenkään velvoita mihinkään!

Kalenteri

Anniina

Anniina

Anniina

Ota yhteyttä!

040 576 8761

[email protected]