Sovi tapaaminen ja pääset vaivattomasti eteenpäin tapahtumasuunnittelussa!

Haluatko sparrailla helposti ja veloituksetta suunnitelmaanne eteenpäin tapahtuma-alan ammattilaisen kanssa? Nyt se on mahdollista!
Alla on Huikealla yritystapahtumista vastaavan Anniinan kalenteri, josta voit varata 30 minuutin sparrailuajan. Puolentunnin aikana ehditään käydä läpi vaikkapa millaisella tapahtumakonseptilla voisi taklata organisaationne haasteita parhaiten, minkälainen budjetti suunnitelmien toteuttamiseen vaaditaan tai minkälaisista osa-alueista tapahtuman tulisi koostua tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tavataanko?

Hei Sinä!

Hauska tutustua, olen Anniina, kahdeksanvuotiaan Huikea Tapahtumatuotannon toimari. Vastaan Huikealla yritystapahtumista ja rakastan uusiin ihmisiin tutustumista ja keskustelen mielelläni erilaisten tapahtumien mahdollisuuksista ja haasteista. 

Koronaviruksen tapahtumakieltojen ja siirtojen jälkeen nyt on oiva aika miettiä, kuinka erottua omalla tapahtumalla, vakuuttaa asiakkaat ja henkilökunta ja lunastaa odotukset, kun kaikki siirretyt tapahtumat täyttävät kalenterit, ja ihmisillä on pitkän tauon jälkeen samanaikainen halu mennä, tehdä ja osallistua. Ihmisillä on polttava halu päästä taas tapahtumahulinaan – mikä siis olisikaan ajankohtaisempi ratkaisu, kuin tavoitteidenne mukaan rakennettu tapahtuma? 

Huikea on oikea valinta tapahtumatoimistokumppaniksi erityisesti silloin, kun on tarve ratkaista myynnillinen haaste tapahtuman avulla. Huikea on erikoistunut myynnillisiin tapahtumiin, kuten messuihin ja lanseeraustapahtumiin. Vuodet ovat tuoneet myynnillisen otteen tapahtumasuunnitteluun – eli kuinka tapahtuman avulla voi lisätä myyntiä, tai keventää kustannuksia oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tuotamme itse K50-messuja sekä teemme yritysasiakkaillemme erilaisia tavoitteellisia tapahtumia, kuten kiertueita ja vaikuttajaseminaareja. Näin pandemia-aikaan kaikki tapahtumat on tietenkin mahdollista toteuttaa hybridinä tai täysin virtuaalisesti. Kerron mielelläni lisää, kuinka nämä vaihtoehdot palvelisivat parhaiten teidän yritystänne!

Voit valita kalenterista, haluatko nähdä etänä, jutella puhelimessa vai tulla käymään toimistollamme Tampereella. Varaamisen jälkeen saat kutsun ilmoittamaasi sähköpostiin.

Tapaamisen jälkeen sinulla on 

  • suuntaviivat oman tapahtuman järjestämisestä
  • yleiskatsaus siitä, millaisen tapahtuman budjetillanne voi toteuttaa
  • valittuna se haaste, joka tapahtumalla halutaan ratkaista
  • saatte yleiskuvan tapahtuma-alan uusista tuulista ja toimiviksi toteamistamme työkaluista.

 

Terkuin Anniina

PS. Tapaaminen ei tosiaan velvoita mihinkään, eli ostopakkoa tai -painetta ei ole. Olen käytännössä huomannut, että näistä tapaamisista saa molemminpuolista hyötyä, vaikka se jäisi vain tähän yhteen kertaan; teille lupaamiani hyviä pointteja pohdintaan syksyä varten, ja Huikealla kun näitä ongelmia työksemme ratkomme, kuulemme aina mielellämme kuulumisia eri alojen tarpeista!

 

Kalenteri

Anniina

Anniina

Anniina

Ota yhteyttä!

040 576 8761

[email protected]