“K50-messuilla on tällä hetkellä aivan erinomainen tunnelma, porukkaa oli ulos asti jono, ja sieltä tuli tasainen virta tänne Sorsapuistosalia kohti. Tää on meille Tampereen Komediateatterille tärkeä tapahtuma, kun täällä on paljon just sitä meidän peruskatsojaa paljon ja monien meidän yhteistyökumppaneiden edustajia. Ja tosiaan, todella hieno tunnelma tällä hetkellä”

 

Panu Raipia

Teatterinjohtaja, Tampereen Komediateatteri

“Workshop Huikean kanssa auttoi meitä kustannustehokkaasti kirkastamaan, mitkä asiat tapahtumassa ovat meille tärkeitä, saavuttaaksemme tavoitteemme. Saimme myynnillisen, asiakkaillamme testatun konseptin, jota voidaan monistaa ja toteuttaa juuri silloin kuin ajankohta on sopivin. Prosessissa haastateltiin tärkeimpien asiakkaidemme kuulumiset ja saimme korvaamatonta ja yllättävääkin tietoa siitä, kuinka esimerkiksi korona on vaikuttanut ostopäätösten tekemiseen ja mitä asiakkaat myyntiprosessilta toivovat. Nyt voimme turvallisin mielin laittaa isot pyörät pyörimään tulevien tapahtumien toteuttamiseen.”

Arttu Jokinen

Yrittäjä, myyntijohtaja, Liuskemestarit Oy

Case Liuskemestarit: Virtuaalinen myyntitapahtuma

“Vuosikymmeniä ollaan kierretty kalliita ulkomaalaisia messuja ja tällä yksittäisellä 100-vuotisjuhlalla brändiarvo nousi pirusti enemmän kun noilla messuilla yhteensä”

 

Ville Laine

Toimitusjohtaja, Lojer Oy

Millaisia tavoitteita tapahtumalla oli, ja kuinka ne saavutettiin?

“Huikea Tapahtumatuotanto järjesti kaupunki- ja paikallislehtien vuosittaisen ammattitapahtuman Suuret Lehtipäivät -iltatilaisuuden kahdellesadalle hengelle Tampereella 2018. Tapahtuma onnistui niin hyvin, että Huikea saa kunnian järjestää myös vuoden 2019 Suuret Lehtipäivät”

 

Ilona Hannikainen

Järjestöpäällikkö, Sanomalehtien Liitto ry

Naantalin K50-festareilla oli meille juuri oikeaa ostovoimasta kävijäkuntaa. Paljon pariskuntia jotka yleensä tekevät yhdessä tällaiset kalliimmat ostopäätökset. Tulemme ehdottomasti jatkossakin mukaan.”

 

Pekka Rinne

Joensuun Sänkytehdas Oy

Mitä muuta palautetta K50-messut ovat keränneet?

‘’Tapahtumapäivä tuli ilman yhtään itse käytettyä työtuntia. Huikean järjestämiin juhliin saavuin suoraan kampaajalta ja otin vieraita odotellessa lasillisen skumppaa. Huikeat hoitivat kaikki yksityiskohdat narikasta tapahtuman juontamiseen. Henkilökohtaista ja oivaltavaa tapahtumatuotantoa! Saimme itsemme näköisen tapahtuman, jossa oli lisäksi jotain täysin Huikeaa! Kiitos teille!’’

 

Niina Ahlgren

Yrittäjä, FixTeam Oy

Millainen tapahtumapäivä oli asiakkaan näkökulmasta?

Asiakkaitamme vuosien varrelta