Lanseeraustilaisuus

Uusi tuote markkinoille nopeasti ja näyttävästi? Tapahtuma on oiva valinta markkinoinnin työkaluksi, kun halutaan herättää tunteita ja isoja reaktioita.

Mitä lanseeraustilaisuus voi olla käytännössä?

Jäikö kysyttävää?

Katso yhteystietomme, jätä tarjouspyyntö alle tai sovi Anniinan kanssa tapaaminen kalenteristamme, niin tarkennetaan! Alustava rupattelu ei tietenkään sido mihinkään. Tapaamisen tai puhelun jälkeen teille on entistä selkeämpää, millaisista moduuleista juuri teidän tilaisuutenne kannattaa koostaa, jotta päästään maaliin!

 

Haluatko markkinointisi herättävän tunteita?

Me Huikealla haluamme. Siksi tapahtumat ovat väylämme onnistuneeseen markkinointiin suurien tunteiden ja aitojen reaktioiden herättämisen kautta.

Kysymys on vain, puhummeko sinun bisneksestäsi, vai jonkun muun?

Varaa tapaamisaika Anniinan kalenterista, niin keskustellaan lisää!

Huikea Tapahtumatuotanto - Sisu Business

Tavataanko?

Käydään läpi, millaisella tapahtumalla luomme elämyksen, joka sitouttaa olemassa olevat asiakkaanne ja tuo tusinoittain uusia.

Merkitse sopiva tapaamisajankohta suoraan Anniinan kalenteriin! Kalenterista voi valita, haluatko tavata etänä, toimistollamme Tampereella vai keskustella puhelimessa.

Ps. Tapaamisen sopiminen ei tietenkään sido mihinkään!

Kuinka saavutamme kunnianhimoisen tavoitteemme?

Alta pääset tutustumaan, millaisin asein tuomme tunteita markkinoinnin kentälle. Lue lisää tarjoamistamme tapahtumapalveluista:

Ollaan kuulolla!