Suomen huikein tapahtumajärjestäjä palveluksessasi

Huikea on tapahtumajärjestäjä, jonka tapahtumien keskiössä on myynti, tavoitteet ja tuloksellisuus.

Huikea tapahtumajärjestäjä

Huikea on tapahtumajärjestäjä, jonka tapahtumien keskiössä on myynti, tavoitteet ja tuloksellisuus. Olemmekin nappivalinta tapahtumajärjestäjäksi erityisesti silloin, kun tapahtumalla halutaan ratkaista myynnillisiä haasteita. Emme koskaan järjestä tapahtumaa vain tapahtumanjärjestämisen ilosta, vaan jokaisen tapahtumamme taustalla on tavoite, jota tavoittelemme. Tapahtuman tavoitteita voivat olla esimerkiksi myynnin kasvu, onnistunut lanseeraus, uusasiakashankinta, olemassaolevien asiakkaiden sitouttaminen tai jälleenmyyjien koulutus.

Usein tapahtuma nähdään yritykselle kuluna, vaikka oikein toteutettuna se voi olla mitä tuottavin myynnin kanava. Lue lisää virtuaalitapahtumasta myynnin työkaluna.

 

Tapahtumajärjestäjän opas

Pienempiin tapahtumakokonaisuuksiin tarjoamme avuksesi Tapahtumajärjestäjän muistilistan. Oppaan avulla osaat ottaa huomioon kaiken, mitä tulee muistaa selvittää tapahtumatilan kanssa, kun tapahtumapaikka on varattu. Kuten muistilistasta käy ilmi, pelkästään tapahtumatilan varauksen jälkeen checklistillä on 73 asiaa – toki kaikki eivät jokaista tapahtumaa koske. Tapahtuman järjestäjän tulee osata ottaa huomioon kymmeniä muuttujia ja yksityiskohtia tapahtumaa luodessa. 

Lataa tapahtumajärjestäjän opas täyttämällä tietosi oheiselle lomakkeelle:

 

Suomen huikein tapahtumajärjestäjä - Huikea Tapahtumatuotanto © Miikka Varila (26)

© Miikka Varila

Suomen huikein tapahtumajärjestäjä - K50-messut_Naantali_Huikea Tapahtumatuotanto 2018 (17)

© Huikea

© Miikka Varila

Haluatko markkinointisi herättävän tunteita?

Me Huikealla haluamme. Siksi tapahtumat ovat väylämme onnistuneeseen markkinointiin suurien tunteiden ja aitojen reaktioiden herättämisen kautta.

Kysymys on vain, puhummeko sinun bisneksestäsi, vai jonkun muun?

Varaa tapaamisaika Anniinan kalenterista, niin keskustellaan lisää!

Huikea Tapahtumatuotanto - Sisu Business

Tavataanko?

Käydään läpi, millaisella tapahtumalla luomme elämyksen, joka sitouttaa olemassa olevat asiakkaanne ja tuo tusinoittain uusia.

Merkitse sopiva tapaamisajankohta suoraan Anniinan kalenteriin! Kalenterista voi valita, haluatko tavata etänä, toimistollamme Tampereella vai keskustella puhelimessa.

Ps. Tapaamisen sopiminen ei tietenkään sido mihinkään!

Kuinka saavutamme kunnianhimoisen tavoitteemme?

Alta pääset tutustumaan, millaisin asein tuomme tunteita markkinoinnin kentälle. Lue lisää tarjoamistamme tapahtumapalveluista:

Ollaan kuulolla!