Vuosi sitten tähän aikaan Tampere-talo täyttyi K50-messuista.

Tänä vuonna kevään tapahtumia jouduttiin siirtämään, jotta voimme taata niin kävijöillemme, näytteilleasettajillemme kuin yhteistyökumppaneillemme turvallisia tapahtumia. Uudet tapahtuma-ajankohdat ovat:

  • Turun K50-messut la 4.9.2021 Marli Areena
  • Tampereen K50-messut la 9.10.2021 Tampere-talo

Huikea tuottaa vuosittain Turussa ja Tampereella järjestettäviä messuja, jotka on suunnattu nimensä mukaisesti aikuisille. Papereita ei ovella ole kuitenkaan kyselty, vaikka tapahtuma onkin nimetty K50, eli kielletty alle 50-vuotiailta. Käytännössä tapahtuma on keskittynyt hyvinvointiin ja erilaisiin tapoihin rikastaa arkea: tapahtumassa on esillä kosmetiikkaa, kuntoilua, kulttuuria, sisustamista, erilaisia harrastuksia, matkustelua….

K50-messut keräävät paljon kiitosta hyvästä fiiliksestään, sekä siitä, että tapahtumakävijät ovat aidon kiinnostuneita esillä olevista tuotteista ja palveluista. Vuoden 2020 Tampereen messuilta on kuvattu video, jossa muutama näytteilleasettajamme kertoo kokemuksistaan messuilla. Katso video tästä:

Videon kesto 1:42. Jos videon upotus ei toimi, voit katsoa sen myös Youtubesta.

Millaisia kokemuksia näytteilleasettajillamme on?

Videolta kuulet seuraavat kommentit:

“Messuilla, ja varsinkin tämmöisillä teemajärjestetyillä messuilla, saadaan interaktiivisia kokemuksia ihmisten kanssa. Muu tekemämme mainonta, kuten radio- ja lehtimainokset, välittyvät vain yhteen suuntaan. Täällä päästään oikeasti keskustelemaan asiakkaille tärkeistä asioista ja löytämään yhdessä ratkaisuja niihin. Asiakkailla on täällä messuilla kivaa ja täällä vallitsee hyvä ilmapiiri, joten he ovat jo valmiiksi hyvin vastaanottavaisia ja pystyy kysymään niitä tärkeitä kysymyksiä, jossa paikanpäällä kohdaten pystytään vastaamaan, se on rahaakin arvokkaampaa”
– Tero Mutikainen, MyEms

Huikea Tapahtumatuotanto - kokemuksia K50-messuilta 1

Edellisessä tapahtumassa MyEmsillä oli toiminnallinen osasto, jossa kävijät pääsivät kokeilemaan erikoista liikuntamuotoa. MyEmsin piste oli osa sisältöyhteistyötä, ja kuntosalipiste oli osana tapahtuman virallista messuohjelmaa.

 

Huikea Tapahtumatuotanto - kokemuksia K50-messuilta 1

Kuvateksti: Viron kylpylät ovat olleet mukana tapahtumassa yhteistyökumppaneina jo vuosia.

 

“K50-messut ovat aina todella hyvin järjestetty, ohjelma on hyvä ja kohderyhmä oikea.”
– Kathleen Abel, Viron Kylpylät

“K50-messuilla on tällä hetkellä aivan erinomainen tunnelma, porukkaa oli ulos asti jono, ja sieltä tuli tasainen virta tänne Sorsapuistosalia kohti. Tää on meille Tampereen Komediateatterille tärkeä tapahtuma, kun täällä on paljon just sitä meidän peruskatsojaa paljon ja monien meidän yhteistyökumppaneiden edustajia. Ja tosiaan, todella hieno tunnelma tällä hetkellä”
– Panu Raipia, Tampereen Komediateatteri

“K50-Messut antavat todella paljon tämmöiselle yksityiselle teatterille. Meillä on täällä lipunmyynti ja uusille asiakkaille sekä toki myös vanhoille kaupataan edullisia messupaketteja”
– Esko Raipia, Tampereen Komediateatteri

 

Huikea Tapahtumatuotanto - kokemuksia K50-messuilta 1

Komediateatterin ohella saamme vuosittain paljon positiivista palautetta teattereilta, kuinka tapahtumasta löytyy juuri potentiaalinen kävijäkunta. K50-messuille saapuu teattereita ympäri Suomea, pitkienkin matkojen takaa.

Kaipaatko jo messuille?

Mikäli tapahtuman kohderyhmä kiinnostaa, lue lisää K50-messuistamme tai soittele Marjolle tai Railille, niin järjestetään teille paikka seuraavilta messuilta! Nähdään taas kun se on turvallista!

 

Lue myös!

Edellisen kerran kerroimme tapahtumapalautetta Turun K50-messuista. Eräs näytteilleasettajamme kommentoi tapahtuman tarjoavan ‘’Aivan fantastisia kohtaamisia!’’

‘’Täällä ei ole liian totista porukkaa‘’ – ja muita kommentteja messuistamme

 

Kirjoittaja