Ota yhteyttä

Askarruttaako jokin tapahtumiin liittyvä asia tai haluatko tarjouksen? Tutustu tiimiimme alla ja soittele meille niin ratkaistaan tilanne! Jos et keksi, kenelle asiasi kuuluu, tavoitat meidät myös jättämällä viestin oheisen lomakkeen kautta.

Kurkkaa Anniinan kalenteriin!

Katso vapaat päivät kalenterista ja sovi tapaaminen suoraan Anniinan kanssa! 

 

Huikea tiimi

Anniina

Anniina

Yrittäjä, CEO, MBA

040 576 8761
[email protected]

Anniina hoitaa Huikean yhteistyökumppanuuksia ja on yhteyshenkilö yritystapahtumissa. Asiat hoituvat lappilaisella letkeydellä ja tarmokkuudella. Työssä Anniinalle tärkeintä on asiakkaan ongelmien ratkaisu ja aito auttamisen halu. Asiakkaalta saatu palaute “Anniina on tapahtumatuotannon aurinkoinen auttava puhelin”. Matkustaminen, ristikot ja laitesukellus ovat lähellä Anniinan sydäntä.

>> Sovi tapaaminen

Georgios

Georgios

Yritystapahtumamyynti, isyysvapaalla

[email protected]

Georgios on mukana Huikean toiminnassa tapahtumasuunnittelijana ja yritystapahtumien myynnissä. Georgios on rauhallinen persoona, joka kuitenkin hoitaa tehtävät dynaamisella otteella. Kaikki haasteet Georgi ottaa vastaan innolla ja hoitaa varmalla otteella. Vapaa-aika vierähtää kuntoilun ja musiikin tekemisen parissa. Kesäisin Georgin voi bongata metsästä patikoimassa, leveä hymy kasvoilla ja kuulokkeet jazz-musiikkia pauhaten.

Jenna

Jenna

Yrittäjä, MBA

050 359 5573
[email protected]

Jenna vastaa Huikean markkinoinnista ja viestinnästä. Jenna hoitaa työnsä tarkasti ja rakastaa yksityiskohtia, vaikka isompienkin projektien langat pysyvät käsissä. Jennalle tärkeää on asiakkaan yllättäminen ja ilahduttaminen. Asiakkailta positiivista palautetta tulee ongelmanratkaisukyvystä ja joustavuudesta. Työn ulkopuolella Jennan intohimoja ovat keikat, koiranpennut ja lautapelit.

Sampo

Sampo

Yritystapahtumamyynti

050 3573 333
[email protected]

 

Marjo

Marjo

Messumyynti

040 832 7147
[email protected]

Marjo vastaa K50-messujen esittelypisteiden myynnistä. Marjo on räiskyvä persoona, joka hoitaa asiat tehokkaasti. Asiakkaat ovat Marjolle työssä ykkösjuttu, joiden tarpeet täytetään tinkimättä. Työstään Marjo onkin saanut asiakkailta palautetta, kuinka ‘’Sä oot kyllä niin huipputyyppi. Sait mut niin hyvälle tuulelle taas heti aamusta.’’ Vapaa-aika kuluu Frodo-koiran kanssa lenkkeillessä, salilla sekä ystävien kanssa aikaa viettäen ja Tinderiä selaillen.

Nuka

Nuka

Tiimihengen nostattaja

[email protected]

Nuka on yllytyshullu ja aina täynnä tarmoa. Nuka vastaa toimiston aulapalveluista ja vartioinnista. Palveleminen on Nukan intohimo. Tiimikaverit ovat kuvailleet Nukaa “energiseksi tehopakkaukseksi”. Vapaa-ajallaan hän harrastaa lenkkeilyä ja on intohimoinen suunnistaja.

Raili

Raili

Messumyynti

040 849 2267
[email protected]

Railin toimenkuvaan kuuluu K50-messujen esittelypisteiden myynti. Raili on rauhallinen ja tarkka, mutta vauhtiin päästyään häntä ei pysäytä mikään. Railille tärkeää työssä on asiakkaan kokema aito hyöty ja lisäarvo, sekä kestävät asiakassuhteet. Asiakkaat ovat kuvailleet Railia seuraavasti: ‘’Kanssasi on ollut äärettömän mukava keskustella puhelimitse – äänesi kertoo ammattimaisuudesta, ystävällisyydestä ja paljon muusta, jota arvostan ihmisissä paljon.’’ Vapaa-aikaansa Raili viettää kalastellen, retkeillen, nuotiolla istuen sekä trampoliinilla pomppien.

Sinä?

Sinä?

Tapahtuma-ammattilainen

040 576 8761
[email protected]

Vaikka emme tällä hetkellä aktiivisesti rekrytoi, tutustumme aina mielellämme tapahtuma-alan huipputyyppeihin. Oman ydintiimimme lisäksi Huikean jengiin kuuluu liuta yhteistyökumppaneita ja freelancereita täydentämässä Huikeasta täyden palvelun tapahtumatalon.

Joten jos sydäntäsi lähellä on ratkaista kuinka tapahtumalla vastataan liiketoiminnan haasteita, ollaan ihmeessä kuulolla!

Soittele Anniinalle ja tule käymään niin tutustutaan!

040 576 8761
[email protected]

Käyntiosoite

Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa.
Tervetuloa piipahtamaan!

Hämeenkatu 26 A, 6. krs
33200 Tampere

Laskutusosoite

Laskutustietomme voit ladata täältä!

Huikea Oy