Yritystapahtumat arkeen ja juhlaan

Yritystapahtumat ovat Huikean intohimo. Onko yrityksellänne tiedossa esimerkiksi lanseeraustilaisuus tai virtuaalitapahtuma?

Millaisia tapahtumia teemme?

Huikean intohimona ovat erityisesti yritystapahtumat. Alla on lueteltu oma top5 tapahtumatyyppimme

 

Lanseeraustilaisuus

Miltä kuulostaa lanseeraus, joka jää mieliin vuosiksi ja synnyttää voimakkaan tunnereaktion vielä jälkikäteenkin? Tapahtuma on viestintäväylä, jolla se on mahdollista. Puhumattakaan muista tuloksista, joita sillä voi saavuttaa. Lataa luettavaksi case-esimerkki järjestämästämme lanseeraustilaisuudesta.

 

Palkitsemistilaisuus

Monella alalla tai yrityksen sisällä vuosi huipentuu palkitsemistilaisuuteen. Palkittiin teillä sitten vuoden työntekijä, jälleenmyyjä tai tulokas, me-hengen luomiseen ja tiimihengen syventämiseen yhdessä juhliminen on oiva väline. Lue referensseistämme asiakkaamme palaute vuosittaisen palkitsemistilaisuuden järjestämisestä.

 

Iltagaala

Näyttävä valaistus, loistavaa ruokaa, pysyvän elämyksen ja suuria tunteita takaavia esiintyjiä  sekä lasi tai pari kuohuvaa. Mitä juhlitaan? Lue blogistamme, millaisiin tavoitteisiin hulppea iltajuhla voi vastata.

 

Virtuaalitapahtuma

Käytännössä minkä tahansa yritystapahtuman voi järjestää virtuaalisesti. Oli mielessäsi sitten koulutuspäivät, pikkujoulut tai myyntipäivät, kerromme mitä etuja virtuaalisella tapahtumalla on, ja kuinka sen järjestäminen eroaa perinteisestä tapahtumasta. Lue lisää, mitä virtuaalitapahtuma on ja millainen kustannusrakenne sillä voi olla.

 

Messut

Huikea rakastaa asiakaskohtaamisia, ja mikä onkaan oivallisempi kohtauspaikka, kuin messut. Huikea auttaa niin messuosaston suunnittelussa, oman messutapahtuman järjestämisessä kuin vaikkapa tapahtuman rahoituksen suunnittelussa. Mikäli tapahtumasi budjetointi kaipaa jeesejä, tutustu sponsori- ja kumppanihankintaan kauttamme.

 

Kuinka edetään?

Siirry yhteystietoihimme, jätä viesti alle tai varaa tapaaminen Anniinan kalenterista, niin käydään läpi, millainen tapahtuma teillä olisi ajankohtainen!

 

Yritystapahtuma - Huikea Tapahtumatuotanto © Miikka Varila (15)

© Miikka Varila

Yritystapahtuma - Huikea Tapahtumatuotanto © Miikka Varila (9)

© Miikka Varila

Haluatko markkinointisi herättävän tunteita?

Me Huikealla haluamme. Siksi tapahtumat ovat väylämme onnistuneeseen markkinointiin suurien tunteiden ja aitojen reaktioiden herättämisen kautta.

Kysymys on vain, puhummeko sinun bisneksestäsi, vai jonkun muun?

Varaa tapaamisaika Anniinan kalenterista, niin keskustellaan lisää!

Huikea Tapahtumatuotanto - Sisu Business

Tavataanko?

Käydään läpi, millaisella tapahtumalla luomme elämyksen, joka sitouttaa olemassa olevat asiakkaanne ja tuo tusinoittain uusia.

Merkitse sopiva tapaamisajankohta suoraan Anniinan kalenteriin! Kalenterista voi valita, haluatko tavata etänä, toimistollamme Tampereella vai keskustella puhelimessa.

Ps. Tapaamisen sopiminen ei tietenkään sido mihinkään!

Kuinka saavutamme kunnianhimoisen tavoitteemme?

Alta pääset tutustumaan, millaisin asein tuomme tunteita markkinoinnin kentälle. Lue lisää tarjoamistamme tapahtumapalveluista:

Ollaan kuulolla!