Tee tulosta tapahtuman avulla!

Haluatko järjestää tuloksellisen, menestyksellisen ja laajasti huomiota herättävän yritystapahtuman, joka yllättää erilaisuudessaan positiivisesti asiakkaat sekä yhteistyökumppanit? Tapahtumien avulla voit jättää pysyvän muistijäljen ja innostuksen, joka näkyy kasvavana liikevaihtona ja tyytyväisyytenä.

Meiltä saa apua suunnitteluun ja ideointiin tai ulkoistettua kokonaan erilaiset yritystapahtumat. Kasvotusten kohtaamisen teho markkinoinnissa ohittaa selkeästi muun markkinoinnin, sekä sitouttaa ja tiimiyttää henkilökuntaa. Räätälöimme paketin tarpeenne mukaan.

Asiakastilaisuudet

Tuloksellisia ja elämyksellisiä kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Lopputulos voi tarpeesta riippuen olla esimerkiksi gaala tai afterwork tärkeimmille asiakkaille, toimiston avoimet ovet -päivä tai mieleenpainuvat coctail-juhlat. Jokainen tapahtuma on uniikki, ja etukäteen määriteltyjen tavoitteiden mukaan toteutettu.

Median 

kontaktointi

Tapahtumailme

Tapahtumamarkkinointi

Tarvitseeko tapahtumasi lisää huomiota tai kävijöitä? Voimme suunnitella ja toteuttaa menestyksekkään markkinointisuunnitelman tapahtumallesi!

Lanseeraustilaisuudet

TYKY-päivät

Tiimiaktiviteetti voi olla mitä vain frisbeegolfista ammattilaisen johdolla viininmaisteluun, yrityksen strategian pohtimista yöhön, tai vaihtoehtoisesti iltajuhla esiintyjineen.

Pika-apu

Tarjoamme veloituksetta lyhyen konsultaation mihin tahansa tapahtumaongelmaasi. Soita auttavaan puhelimeemme:

040 576 8761

Etkö löydä etsimääsi?

Soita tai jätä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän kuluessa!

Tapahtumatuotanto

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa voimme toteuttaa tuloksellisia, kustannustehokkaita ja ammattitaidolla suunniteltuja ja toteutettuja kokonaisuuksia. Kilpailutamme puolestasi tarvittavat alihankkijat ja suunnittelemme tapahtumakokonaisuudet yksityiskohtaisesti käsikirjoituksesta tapahtuman jälkihoitoon asti. Hoidamme puolestasi suunnittelun, lupa-asiat, tapahtuma-paikan, catering -ja majoituspalvelut, somistukset, tekniikat, hostauksen, esiintyjät. Kaiken mahdollisen niin, että sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja nauttia onnistuneesta tapahtumasta.

Missä voimme auttaa

  • Ideointi ja suunnittelu
  • Tapahtumapaikat
  • Somistukset
  • Alihankkijoiden sopimukset ja toiminnan koordinointi
  • Tapahtuman käsikirjoitus
  • Lupa-asiat, turvallisuus, catering, kuljetukset, jne.
  • Esiintyjäkartoitukset
  • Tapahtumatekniikka

 

‘’Tapahtumapäivä tuli ilman yhtään itse käytettyä työtuntia. Huikean järjestämiin juhliin saavuin suoraan kampaajalta ja otin vieraita odotellessa lasillisen skumppaa. Huikeat hoitivat kaikki yksityiskohdat narikasta tapahtuman juontamiseen. Henkilökohtaista ja oivaltavaa tapahtumatuotantoa! Saimme itsemme näköisen tapahtuman, jossa oli lisäksi jotain täysin Huikeaa! Kiitos teille!’’

Niina Ahlgren

Yrittäjä, FixTeam Oy

Yhteydenotto

Soita meille tai kerro tarpeesi ja toiveesi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän kuluessa!

Tarjous

Kaikki tapahtumat sisältävät maksuttoman alkukartoituksen, jonka perusteella teemme sinulle tarjouksen, josta on helppo nähdä, mitä tapahtuma pitää sisällään.

Sopimus

Voit valita tarjouksesta elementit jotka haluat toteutettavan tai jättää jotain pois.

Tapahtuma

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen toteutamme tapahtuman sovitusti puolestasi.

Kaikki tapahtumat sisältävät maksuttoman alkukartoituksen, ja ne on hinnoiteltu “avaimet käteen” -periaatteella

Case kutsuvierastilaisuus 300 henkilölle

“Tapahtuman luominen alkoi alkupalaverilla, eli budjetin ja sisällön sekä muiden toiveiden läpikäymisellä yhdessä asiakkaan kanssa. Alkupalaverin jälkeen tarjous ja budjettti hyväksytettiin asiakkaalla.”

“Seuraavaksi teimme kutsukorttien suunnittelun, tilauksen ja lähetyksen sekä pitopaikan, ruokien, yhteistyökumppaneiden ym. tarjoilujen kilpailuttamisen ja sopivien esiintyjien kartoittamisen toiveiden mukaisesti ja bookkauksen. Hostaus ja juonto tapahtumassa kuului myös pakettiin.”

“Asiakas sai valmiin tapahtuman toiveidensa mukaisesti, sisältäen illan menun alkumaljoineen, drinkit, kahvituksen ja illan viihdebändin, tietysti sen ykköstoiveen.”

Tilaisuuden hinta asiakkaalle 17500 € + alv

Case myynninedistämispäivä kivijalkaliikkeessä

“Päivän tavoitteiden kirkastaminen ja teeman rakentaminen, yhteistyökumppaneiden kartoitus, mm. bloggarien stailausvinkit sekä goodiebagit asiakkaille.”

“Huolehdimme liikkeen somistamisesta teeman mukaisesti sekä erilaisista vetonauloista ja esiintyjistä, kuten valokuvaus ja dj. “

“Hoidimme asiakkaiden kutsumisen asiakasrekisterin pohjalta, sekä myyntipäivän markkinoinnin uusille asiakkaille mm, somessa ja sissimarkkinointi-kampanjoin kaupungin keskustassa huomiota herättäen. Loimme some-kilpailun, jonka avulla asiakkaat jakoivat liikkeen tunnelmia päivän ajan.”

Tilaisuuden hinta asiakkaalle 3940 € +alv

Lupaamme aina yllättää asiakkaan positiivisesti, ota siis yhteyttä ja vaihdetaan ajatuksia!

Anniina

Anniina

040 576 8761

anniina@huikea.net

Ota yhteyttä asialla kuin asialla niin autamme sinut eteenpäin!

8 + 11 =