Huikea Tapahtumatuotanto tekee tulosta tapahtuman avulla!

Haluatko järjestää tuloksellisen, menestyksellisen ja laajasti huomiota herättävän yritystapahtuman, joka yllättää asiakkaasi sekä yhteistyökumppanisi? Tapahtumien avulla voit jättää pysyvän muistijäljen ja innostuksen, joka näkyy tuloksellisuutena sekä haluna kuulua tiimiin ja sitoutua yritykseen sitä suositellen. Isojen messutapahtumien järjestäjänä Huikea Tapahtumatuotanto on parhaimmillaan tuloshakuisissa myyntitapahtumissa, jonka lisäksi meillä on paljon annettavaa mediahuomion ja huikean fiiliksen luojana.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa voimme toteuttaa tuloksellisia, kustannustehokkaita ja ammattitaidolla suunniteltuja ja toteutettuja kokonaisuuksia. Tarvittaessa meiltä saa apua myös vain tiettyyn osa-alueeseen, kuten näyttävään somistukseen. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystytään säästämään suuria summia, kun kaikki alihankkijat ja yhteistyökumppanit noudattavat samoja nuotteja ja yhdistävät voimavarojaan. Huikea Tapahtumatuotanto kilpailuttaa puolestasi tarvittavat alihankkijat ja suunnittelemme tapahtumakokonaisuudet yksityiskohtaisesti käsikirjoituksesta tapahtuman jälkihoitoon asti. Hoidamme puolestasi suunnittelun, lupa-asiat, tapahtumapaikan, catering- ja majoituspalvelut, somistuksen, tekniikan, hostauksen, esiintyjät. Teemme siis puolestasi kaiken mahdollisen niin, että sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja nauttia onnistuneesta tapahtumasta. 

Lupaamme, että jokaisella tuottamallamme tapahtumalla on positiivinen vaikutus asiakkaidemme liiketoimintaan. Tämä saavutetaan ottamalla kaikessa suunnittelutyössä, pienintäkin yksityiskohtaa myöten, huomioon miksi tapahtuma järjestetään ja miten tapahtuman halutaan resonoivan osallistujissa. Tiimimme tekee aina kaikkensa ja enemmän, että tapahtuma onnistuu pienintäkin yksityiskohtaa myöten tavoitteiden mukaisesti. Tapahtuman konseptointia ohjaa kävijäpolun rakentaminen niin, että tapahtumalle asetetut tavoitteet saavutetaan jättäen kaikille osallistujille huikean fiiliksen ja innostuksen.

Tapahtumia on mahdollista järjestää myös osittain tai pelkästään virtuaalisesti, jolloin pystytään kokoamaan kustannustehokkaasti osallistujat ympäri Suomea ja maailmaa yhteen.

Huikea Tapahtumatuotannolle jokaisen tapahtuman lähtökohtina on myynnillisyys, tuloksenteko, kustannustehokkuus ja ketteryys.

Yhteydenotto

Soita meille tai kerro tarpeesi ja toiveesi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän kuluessa!

Tarjous

Kaikki tapahtumat sisältävät maksuttoman alkukartoituksen, jonka perusteella teemme sinulle tarjouksen, josta on helppo nähdä, mitä tapahtuma pitää sisällään.

i

Sopimus

Voit valita tarjouksesta elementit jotka haluat toteutettavan tai jättää jotain pois.

Tapahtuma

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen toteutamme tapahtuman sovitusti puolestasi.

Soita Anniinalle tai jätä lomakkeen kautta viesti niin jutellaan lisää!

5 + 1 =

Promokiertue

Kerro missä kaupungeissa haluaisit tavoittaa asiakkaitasi ja me kerromme kuinka se toteutetaan kustannustehokkaasti

Esiintyjät ja ohjelma

Teemme yhteistyötä lukuisien eri ohjelmatoimistojen kanssa, Suomen ykkösartisteista mitä erikoisempiin esityksiin ja suosituimpiin puhujiin

 

Konsultointi

Tarvitsetteko tiimiin ulkopuolista ammattilaista? Kauttamme Vuokratuottaja asiantuntevaksi lisäksi tiimiinne

Tapahtumapaikat 

Tapahtumapaikalla on väliä huikean tunnereaktion saavuttamisessa, mutta myös somistuksella voidaan muuttaa tilan kuin tilan luonnetta radikaalisti

Tapahtumailme

Näyttävästä somistuksesta graafiseen ilmeeseen – kaikki onnistuu

Tapahtuma-

markkinointi

Kaipaatko yleisöä tapahtumallesi?

Mediahuomio

PR, lehdistötiedotteet ja median kontaktoiminen

Etkö löydä etsimääsi?

Soita tai jätä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä!

REFERENSSI

New Century Celebration #Lojer100

Huikea Tapahtumatuotanto sai kunnian luoda Lojerin 100-vuotisjuhlien puitteet. Iltagaalassa oli ohjelmassa niin palkintojenjakoa, musiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa kuin rentoa yhdessäoloa.

⇒ Lue blogista kirjoitus tapahtuman tavoitteista ja tuloksista!

 

 

 

‘’Olemme vuosikymmeniä kiertäneet kalliita ulkomaalaisia messuja ja yllätykseksemme huomasimme, että tällä yksittäisellä Huikean järjestämällä 100-vuotisjuhlalla brändiarvo nousi pirusti enemmän kun noilla messuilla yhteensä.’’

 

 

Ville Laine

Toimitusjohtaja, Lojer Oy

OSA-TOTEUTUKSET

Sponsorointi ja kumppanihankinta

Onko tapahtumallanne hyödyntämätöntä tuottopotentiaalia?

Tapahtuma on useimmiten järjestäjälleen iso investointi. Oli kyseessä sitten itsessään liiketoimintana toteutetettava, tuottoa tavoitteleva tapahtuma, tai markkinointi- ja myyntityökaluna käytettävä tapahtuma, on mahdollista keventää tapahtuman kustannuksia oikeanlaisten kumppanuuksien avulla.

Huikella on pitkän linjan kokemus kaupallisten tapahtumien tuottamisesta, kuten esimerkiksi messuista. Tällaisissa tapahtumissa kumppanit ovat iso osa tapahtuman tulorakennetta: ne saattavat toimia jopa koko tapahtuman sponsoreina, tai osaltaan auttaa tarjoamaan tapahtuman kävijöille edullisemman osallistumismahdollisuuden osallistumalla kulupuoleen – tokikaan unohtamatta synergiaetuja sekä puolin ja toisin tuotettavaa hyötyä.

Järjestettävän tapahtuman ohella kumppanihankinta on helppo yhdistää muihin omistamiinne ja hallinnoimiinne medioihin, esimerkiksi mainosmyyntiin ja sosiaalisen median yhteistyökumppanuuksiin.

Lean tapahtumakonseptointi

Kuinka toteuttaa tapahtuma, joka on jo ennakkoon testattu toimivaksi?

Lean tapahtumakonseptointi on tapahtuman alkukartoitus, jossa nimensä mukaisesti leanisti ja tarveperusteisesti räätälöimme tapahtumasuunnitelman. Konseptoinnin ideana on osallistaa asiakkaan asiakkaat mukaan projektiin esimerkiksi haastatteluiden, kyselyiden ja simulointien avulla. Kohderyhmä itse tietää parhaiten, millainen on heidän mielestään houkuttava tapahtuma. Osallistaminen tapahtumasuunnitteluun on myös oiva keino sitouttaa kohderyhmää jo valmiiksi.

Vuokratuottaja

Kaipaako tapahtumatiimiisi tai huvitoimikuntasi satunnaisesti uusia ideoita?

Suunnitelmissa tapahtuma, mutta aika tai ideat meinaavat loppua? Huikealta voi vuokrata tapahtumatuottajan esimerkiksi päiväksi, puoleksi tai vaikkapa vuosisopimuksella. Ammattilainen tuo tilaisuuteen uusia ideoita, tehokas työskentelytapa tuo kustannussäästöjä, kun aika ei kulu selvitystyöhön, vaan ammattilainen tietää kuinka lupa-asiat tulee hoitaa tai millainen on markkinan hintataso.

Vuokratuottajan työnkuva määritellään aina tarpeen mukaan, esimerkiksi:

  • tapahtumakäsikirjoitus
  • cateringin, tilojen ja esiintyjien kartoitus ja varaaminen
  • tapahtumasuunnitelman sparrailu ja kehitysehdotukset
  • markkinointisuunnitelman ja -budjetin laatiminen
  • Tapahtumakoordinaattoriksi tapahtumapäiväksi

Hybriditapahtumat

Haluatko yhdistää etätapahtuman ja fyysisen tapahtuman parhaat puolet?

Hybriditapahtumat ovat täydellinen kokonaisuus virtuaalitapahtuman ja perinteisen tapahtuman parhaita puolia: kävijä voi valita, haluaako paikalle tapahtuman hulinaan, vai seurata tilaisuutta omalta kotisohvaltaan. Pandemia-aikaan hybriditoteutus mahdollistaa myös joustavan sopeutumisen mahdollisiin tapahtumarajoituksiin, kun järjestävän tahon ei tarvitse siirtää tai perua tapahtumaa; riittää, kun osa vieraista ohjataan etäyleisöksi.

Lue lisää hybriditapahtumien plussista, ja lataa samalla kustannusrakenne, jonka avulla voit arvioida, millaisia kustannuksia hybriditoteutus tuo mukanaan – ja mikä parasta, mitä kustannuksia se poistaa tapahtumasta.

Virtuaalitapahtumat

Haluatko mahdollistaa tapahtumaan osallistumisen ajasta ja paikasta riippumatta?

Ympäri maailmaa vallitseva tilanne tuo omat haasteensa tällä hetkellä tapahtumakentälle. Kriisitilanteessakaan tapahtumien voimaa asiakkaiden hankinnassa ja sitouttamisessa ei kannata unohtaa, vaan siirtää tapahtumat nettiin.  Lue lisää virtuaalitapahtumien mahdollisuuksista, kustannuksista sekä erilaisten teknisten ratkaisujen eroista ja hyödyistä!

TAPAHTUMATUOTANTO

Henkilöstötapahtumat

Haluatko palkita ja sitouttaa henkilökuntaasi yhdistämällä huvin ja hyödyn? 

Kerää henkilöstön arvokkaat ideat talteen mieleenpainuvan tykypäivän siivellä! Päivän kulku voi olla vaikka seuraavanlainen: Tapahtuma alkaa lounaalla, jonka parissa esitellään päivän agenda, eli yrityksen akuutin ongelman tai kehitystarpeen esittely, johon halutaan löytää ratkaisu henkilöstöä osallistamalla. Tehtävänantoa seuraa Innovointikoulutus,  jonka jälkeen osallistujat jaetaan pienryhmiin työstämään päivän tehtävää illan esitystä varten. Ratkaisuja kehitetään sparraajien avustuksella. Lopputulemana on eri tiimien ratkaisuja raportin ja esityksen muodossa. Parhaat ryhmätyöt palkitaan näyttävästi iltajuhlassa. 

Avain parempaan työkulttuuriin ja yksilön arvostuksen kokemiseen on saada jokaisen ääni kuuluville ja saada kaikille olo, että on tullut ymmärretyksi. Oli kyse sitten laajemmasta strategiatyöstä johtoportaan kesken tai arjen työskentelytapojen kehittämisestä, keskustelu vaatii luovaa ilmapiiriä. Työhön sitoutuminen nousee merkittävästi, kun kaikkien osapuolten näkemykset tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi, ja yhdessä tekeminen ja  hauskanpito nostattaa aina me-henkeä.

Myynnilliset asiakastilaisuudet

Haluatko sitouttaa asiakasta tai tehostaa jälleenmyyntiä?

Myynnilliset asiakastilaisuudet ovat tuloksellisia ja elämyksellisiä kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Lopputulos voi tarpeesta ja tilanteesta riippuen olla esimerkiksi gaala tai afterwork tärkeimmille asiakkaille, toimiston avoimet ovet -päivä tai asiantuntijaseminaari. Jokainen tapahtuma on uniikki, ja etukäteen määriteltyjen tavoitteiden mukaan toteutettu.

Tehokas tapa toteuttaa asiakastilaisuus on seminaari yhdistettynä omilla messuilla, joilla on mahdollista vakuuttaa kutsuvieraat asiallaan ja asiantuntijuudellaan. Konsepti mahdollistaa myös kulurakenteen optimoinnin: Sen lisäksi, että mahdollisesti pidemmän aikavälin tavoite on myynnin kasvu, on mahdollista pienentää tai jopa poistaa tapahtuman kuluja messuständien tuotoilla.

Voimme hoitaa koko tapahtuman tuotannon, kuten tilaisuuten sopivimman tapahtumapaikan, kutsumiset, markkinoinnin, tarjoilut, puhujat, workshopit, messu- ja mainospaikkojen sijoittelun ja myyntisuunnitelman tapahtuman järjestävän tahon yhteistyökumppaneille.

Lanseeraus- ja markkinointitilaisuudet

Haluatko tehostaa lanseerausta menemällä fyysisesti sinne, missä asiakas on?

Uuden tuotteen esittely tai esimerkiksi jonkun tietyn jo olemassa olevan palvelun tai tuotteen markkinointi voidaan toteuttaa erilaisina maistatuksina, näyttelyinä tai vaikkapa juhlina halutulle kohderyhmälle mitä erilaisimmissa tapahtumapaikoissa, esimerkiksi laivalla. Markkinointitilaisuudet voidaan helposti myös monistaa kiertueeksi keskittyen tärkeimmille paikkakunnille.

Kasvotusten kohtaamisen teho markkinoinnissa ohittaa selkeästi muun markkinoinnin, sekä sitouttaa ja tiimiyttää henkilökuntaa. IIhmisten kohtaaminen kasvotusten tapahtumissa on nykyisessä digimaailmassa entistä tärkeämpää ja jossain kohtaa markkinointikampanjaa olisi aina hyvä olla mukana myös live-kohtaaminen. Elämyksiä ja kohtaamisia tarjoamalla on mahdollista tehdä pysyvä muistijälki ja vedota ihmisten tunteisiin. Tapahtumat suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Roadshowlla saa tavoitettua tehokkaasti kohderyhmän useassa eri kohteessa tai virtuaalitapahtumalla pääset todella lähelle asiakasta: työpisteille ja kotisohville.

 

 

 

#Lojer100

“Juuri oikea kohderyhmä. K50-messut Pakkahuoneella on ollut yksi parhaista messuista mihin on osallistuttu.”

”Tapahtuma onnistui niin hyvin, että Huikea saa kunnian järjestää myös vuoden 2019 Suuret Lehtipäivät”

 

 

 

Suositus.fi

”Parhaat bileet missä ikinä on käynyt ja missä ikinä tulee käymään.”

 

 

 

 

K50-messut

 

 

 

Suuret Lehtipäivät

”Tätä yhteistyötä ei olisi ikinä syntynyt ilman satunnaista kohtaamista Suosituksessa!”

Ota yhteyttä asialla kuin asialla niin autamme sinut eteenpäin!

15 + 9 =