Mediatiedote 15.5.2019

Viidenkympin villitys – Harrikoita, matkailua ja treenattuja miehiä K50-messuilla

Nykypäivänä halutaan olla ikinuoria – ainakin nuorekkaita. Kuitenkin nimenomaan varttuneemmalle väelle suunnatuilta tapahtumilta odotetaan jostain syystä tylsyyttä ja ‘’mummoutta’’ – eikä esimerkiksi harrikoita, matkailua tai treenattuja, vähäpukeisia miehiä, joita on luvassa Turun K50-messuilla 15.6.2019 Turun Kaupunginteatterissa.

Ihminen on juuri niin vanha, kuin tuntee olevansa, ja sitä K50-messuilla juhlitaan. K50-messuja on suunniteltu yhdessä kävijäraadin kanssa, ja esiinnousseita teemoja nähdään tapahtumissa – Yksi kävijäraadin toive löytää uusia tuttavuuksia tapahtumista – niin ystäviä kuin mahdollisesti kumppania – arkea piristämään. K50-messuilla ei siis kannata ujostella, vaan reippaasti esittäytyä mielenkiintoisille ihmisille ja aloittaa keskustelu esimerkiksi messujen tietoiskuista tai osallistua yhdessä Mikko Ahdin vetämään lattaritanssiin.

Seuraavaksi K50-kiertue valtaa Turun Kaupunginteatterin 15.6.2019. Tapahtuma on pääsymaksuton. Marraskuussa 26.-27.11.2019 järjestetään K50-messut laineilla -risteily Tallinkin ja Matkapoikien kanssa. Risteilylle voi ostaa lippuja Matkapoikien kautta.

’’Mahtavat esiintyjät, huippufiilis ja K50-tyypit nyt vaan satutaan olemaan sitä parasta A-ryhmää!”

-Tapahtumakävijä

 

“Lähdin liikkeelle ilman ennakko-odotuksia katsastamaan mikäs se tämmöinen K50-meininki on. Nappasin tapahtuman infosta itselleni pinssin “vapaa vietäväksi” ja kuinka kävikään, tuntematon herrasmies rohkes tulla jutulle ja olemme olleet yhdessä siitä asti.’’

-Tapahtumakävijä

 

“Turkuun sopivat mainiosti tällaiset tapahtumat, joissa voi löytää hyödyllistä tietoa ja menovinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin.”

-Kirsi Storckovius, Turun Kaupungin vapaa-aikatoimialan markkinointipäällikkö

Esiintyjät

Messuilla esittelyssä mm. erikoisia Harley Davidson -moottoripyöriä, lähiseutu- ja kaukomatkakohteita, terveystuotteita, remonttipalveluita ja uusia mielenkiintoisia harrastuksia. Ohjelmassa luvassa mm. Scandinavian Hunks, teatteria, balettia ja Mikko Ahdin vetämää tanssia. Tapahtuman juontaa Lotta Ansakorpi.

Yhteistyökumppanit

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat Turun kaupunki, Viron Kylpylät, Matkapojat, Kreativ Dental

K50-messukiertue

̶K̶5̶0̶-̶M̶e̶s̶s̶u̶t̶ ̶T̶a̶m̶p̶e̶r̶e̶,̶ ̶T̶a̶m̶p̶e̶r̶e̶-̶t̶a̶l̶o̶,̶ ̶l̶a̶ ̶2̶.̶2̶.̶2̶0̶1̶9̶ ̶k̶l̶o̶ ̶1̶2̶-̶1̶8̶ ̶
K50-Messut Turku, Turun Kaupunginteatteri, la 15.6.2019 klo 12-18
K50-Messut laineilla, Helsinki-Tallinna, Silja Europa, ti-ke 26.-27.11.2019

Tapahtumasivut: https://www.k50messut.fi/turku/

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt

Anniina Raatikka, [email protected], 040-5768761

Kuvapankki

Ohessa kuvia vapaaseen käyttöön kuvituskuviksi. Klikkaamalla kuvaa saat tallennettua täyden resoluution kuvan.

Kuvapankki: https://huikea.net/media/kuvapankki/

 

K50 – Kielletty alle 50-vuotiailta