K50-Festarit Tampere, Tampere-talo ja Sorsapuisto pe 25.5.2018 klo 12-19

K50-festarit syntyivät kävijöiden omasta toiveesta: erilaisia tapahtumia on paljon, mutta niistä valtaosa on suunnattu lapsille, nuorille tai ikääntyneille: tähän väliin jää iso ryhmä aikuisia, joille vartavasten suunniteltuja tapahtumia ei juuri ole. Tähän tarpeeseen luotiin K50-festarit, joiden tarkoitus on tarjota aikuisille ihmisille oma tapahtuma. Festareilla voi tavata esimerkiksi vanhoja luokkakavereita, viihtyä yhdessä nauttien ohjelmatarjonnasta  ja tutustua lukuisten eri näytteilleasettajien tarjontaan, joiden palvelut ja tuotteet kiinnostavat yli viisikymppisiä.

Tampereen K50-festareilla on luvassa muun muassa, Drag-artisti Jukka K. juontamassa eri hahmoissa, Tarot-Tuula, Edu Kettunen, Jyrki AnttilaTommi Soidinmäki ja lukuisia muita esityksiä ja ohjelmanumeroita. Näytteilleasettajien palveluista löytyy mm. matkailua, teatteria, uusia autoja, remontti-ideoita ja uutuustuotteita. 1000 ensimmäiselle kävijälle jaossa messukassi. Tapahtumassa on paljon erilaisia arvontoja kävijöiden kesken, kuten Viking Linen VIP-lahjakortteja.

Tapahtumakävijän kommentti edellisistä K50-festareista:

‘’Oli monipuolinen tarjonta, tila toimi hyvin, kiva ohjelma sekä näytti siltä, että osallistujat olivat ylpeitä siitä, että kuuluvat +50 porukkaan. Tarjonta ei ollut liian eläkepainotteista, vaan ihan kaikille sopivaa. Kuitenkin tarjontaa oli myös selkeästi ikääntyneemmille eli tietoa palveluista. Iloisella otteella! Olin positiivisesti yllättynyt. Kiva ilmakin vielä lisäsi tunnelmaa. Oli myös hyvä, että jo olemassa olevia toimijoita hyödynnettiin kuten terasseja eli ei ollut kaljakojuja tai lakritsikojuja. Kiva fiilis!’’ -Tapahtumakävijä

Tapahtumat ovat kävijöille maksuttomia ja nimestään huolimatta kaikille avoimia.

Samaan aikaan Tampere-talossa

  • Tony Dunderfeltin luento “ Iloiseksi – Uusi näkemys rakkaudesta”. Liput lippupisteestä www.lippu.fi tai paikanpäältä 14€
  • Ravintola Tuhtossa viinimaistelua asiantuntijan vetämänä ja tapas-afterwork klo 15-22

 

KUTSU

Tervetuloa K50-festareiden lehditötilaisuuteen Tampere-talon ravintola Tuhtoon 21.5 klo 10-10.30. Paikalla myös Tony Dunderfelt kertomassa luennostaan “Iloiseksi – Uusi näkemys rakkaudesta” sekä kesän kuulumisista.

 

Lisätietoa ja kuvia:

Anniina Raatikka, [email protected], 040-5768761

Tapahtuman nettisivut: www.k50festarit.net

 

Kuvapankki

Täältä voit ladata kuvia menneistä tapahtumista ja esiintyjistä!