Mediatiedote 25.9.2019

Suosittu K50-risteily siirtyy Turusta Helsinkiin – parhaaseen pikkujouluaikaan risteillään aikuisten kesken

K50-messut laineilla eli +50-vuotiaiden oma tapahtuma on risteillyt parina viime vuonna Turku-Tukholma väliä. Yleisön pyynnöstä risteily on siirretty vuonna 2019 uudelle reitille, Helsinki-Tallinna. Risteily on nimensä mukaisesti leikkimielisesti kielletty alle 50-vuotiailta, joten se tarjoaa mahtavat puitteet lähteä risteilemään +50 vuotiaiden kesken parhaaseen pikkujouluaikaan. Matka-aika on 26.-27.11.2019, ja tapahtuman käytössä on koko Silja Europa. 

Ohjelmarakenne pysyy samana kuin aiempina vuosina, luvassa on niin vaihtuvaa viihdettä, tanssimista, asiapitoisia luentoja terveydestä ja hyvinvoinnista, sekä tietenkin K50-messut lukuisine näytteilleasettajineen. Laivalla esiintyvät lähtöiltana tangokuninkaat Marko Lämsä, Risto Nevala ja Jukka Hallikainen. Tangokuninkaiden viihdyttävässä show’ssa, Kolmen kuninkaan tarinassa, kuninkaat esittävät sekä omia hittejään että suurimpia klassikoita neljältä vuosikymmeneltä, joiden lomassa he kertovat hauskoja tarinoita. Iltaan kannattaa varautua tanssikengin, sillä tangokuninkaiden kanssa on mahdollisuus päästä myös tanssimaan! Illan orkesterina viihdyttää Jackpot.

Silja Europan kokouskansi on varattu K50-messuille paluupäivänä 27.11. klo 10-15, ja siellä on mahdollisuus tutustua +50-vuotiaille suunnattuihin tuotteisiin ja palveluihin. Messuilla voi tutustua esimerkiksi kotiseutumatkailuun, teatterien ohjelmatarjontaan tai ostaa tuliaisia. Kokouskannen auditoriossa on messujen ajan vaihtuvia tietoiskuja ja luentoja mm. parisuhteesta ja terveydestä. K50-messujen yhteistyökumppaneita ovat Unicef, Woikoski Feeling, Viron Kylpylät, Joensuun Sänkytehdas ja Timo Andersson Oy. Unicefilla on mukana risteilyllä näyttelijä ja Suomen Unicefin hyvän tahdon lähettiläs Eija Ahvo kertomassa omasta päätöksestään ryhtyä testamenttilahjoittajaksi. Luvassa myös musiikkia ja omakohtaisia tarinoita Eijan työstä maailman lasten hyväksi. Woikoski Feeling on mukana risteilyllä esittelemässä kotimaanmatkailua sekä hyvinvointi-, kauneudenhoito- ja cryo-klinikan palveluitaan. Viron Kylpylät kertovat Viron laajasta kylpylätarjonnasta. Joensuun Sänkytehdas esittelee premium-vuoteiden Koitere-sarjaa Pohjois-Karjalasta. Timo Andersson Oy on mukana esittelemässä ja kertomassa silmälasitrendien uusimmista tuulista Pariisista.

K50-messut laineilla on jatkoa K50-messukiertueelle, joka on kuluvana vuonna vieraillut jo Tampereella ja Turussa. Risteilylle voi ostaa lippuja Matkapoikien kautta, ja kauempaa tuleville on mahdollisuus ostaa samalla myös bussikuljetus satamaan ja takaisin. Matkapoikien liityntäkuljetukset poimivat risteilykävijöitä kyytiin 720 pysäkiltä ympäri Suomea.

 

’’Mahtavat esiintyjät, huippufiilis ja K50-tyypit nyt vaan satutaan olemaan sitä parasta A-ryhmää!”

-Tapahtumakävijä

 

“Lähdin liikkeelle ilman ennakko-odotuksia katsastamaan mikäs se tämmöinen K50-meininki on. Nappasin tapahtuman infosta itselleni pinssin “vapaa vietäväksi” ja kuinka kävikään, tuntematon herrasmies rohkes tulla jutulle ja olemme olleet yhdessä siitä asti.’’

 -Tapahtumakävijä

 

Esiintyjät

K50-messut laineilla -risteilyllä esiintyy mm. Eija Ahvo ja Kolmen Kuninkaan tarina, eli tangokuninkaat Marko Lämsä, Risto Nevala ja Jukka Hallikainen.

 

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt

Anniina Raatikka, [email protected], 040-5768761

Nettisivut: www.k50messut.fi/risteily

Lippukauppa: https://www.matkapojat.fi/risteilyt/tallinna/teemaristeilyt/k50-messut-laineilla

 

K50 – Kielletty alle 50-vuotiailta