Lehdistötiedote 5.12.2016

Pakkahuoneella K50-tapahtumassa ei kysytä papereita ovella

Pirkanmaalaisten keskuudessa suosituksi nousseen K50-festarien sisartapahtuma, K50-messut, järjestetään Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella 14.1.2017. K50 -messut kokoaa viihteestä, energisestä arjesta ja elämästä kiinnostuneet yli viisikymppiset viihtymään yhdessä. K50 -messujen ohjelmassa on nimensä mukaisesti aikuisille suunnattua ohjelmaa, josta nautitaan ilman yläikärajaa. Paikalla on kymmeniä yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan. Tapahtuma on osa Tampereen kaupungin juuri starttaamaa ”Eläkkeelle. Oletko vai elätkö?” -kampanjaa. Kampanjan tavoitteena on herätellä ajatuksia kuinka tuleviin eläkepäiviin ja lisääntyvään vapaa-aikaan kannattaa varautua ja toisaalta taas eläkkeellä jo oleville vinkkejä mielekkääseen tekemiseen. Oletko vai elätkö? -kampanjan tavoitteena on tuoda vahvasti esiin se tosiseikka, ettei Tampereella tarvitse jäädä kotiin, vaan tekemistä löytyy jokaiselle. K50-messuilla on näitä hyviä vinkkejä tarjolla. Paikalla on hyvinvointiin, liikuntaan, teattereihin, matkailuun ja remontointiin liittyviä osastoja sekä tapahtuman pääyhteistyökumppaneiden, toimivia koteja suunnittelevan ja rakennuttavan Skanska Kotien, Tampereen paikallislehti Tamperelaisen ja klassisen musiikin radiokanava Classicin osastot. Näytteilleasettajia on paikalla kaiken kaikkiaan 78. Ohjelmassa on luvassa mm. matkailuun, talouteen ja hyvinvointiin liittyviä tietoiskuja. Musiikista vastaa Tampereen Filharmonia, Summer Cats Duo, sekä Tampereen Ukuleleorkesteri. Tapahtumassa kannustetaan ihmisten osallistumista ja esimerkiksi Ukuleleorkesterin kanssa on mahdollista päästä lavalle soittamaan ja opettelemaan tämän hetken hittisoittimen soittamista. Tapahtuman juontaa Onnenpyörä-ohjelmasta tunnetuksi tullut viihteen ammattilainen, koomikko-imitaattori ja televisiojuontaja Janne Porkka.

-”Huikeaa, miten hyvin ihmiset ovat vastaanottaneet tapahtumamme. Haluamme kovasti kehittää K50-tapahtumia kävijöiden näköisiksi tapahtumiksi ja olemme kiitollisia kaikista palautteista joilla saamme kehitettyä tapahtumia entisestään”, kertoo tapahtuman järjestäjä Anniina Raatikka

Kesällä 2016 K50-festarit keräsivät n. 7000 – 8000 aurinkoista kävijää Etelä-Suomen kaupungeissa. Palaute oli niin positiivista, että 2017 jatkamme erilaisia K50-tapahtumia entistä suuremmin ja näyttävämmin.

-” Mahtavat esiintyjät, huippufiilis ja me K50-tyypit nyt vaan satutaan olemaan sitä parasta A-ryhmää!”, kommentoi tapahtumakävijä Tampereen K50-festareilla 25.5.2016.

K50-tapahtumakiertue saa jatkoa seuraavasti:

  • K50-messut Tampere, Pakkahuone, la 14.1.2017 klo 10 -18
  • K50-festarit Turku, Kävelykatu ja Hansakortteli, la 13.5.2017
  • K50-festarit Tampere, Tullinaukio ja Tullintorin kauppakeskus, pe-la 19.- 20.5.2017
  • K50-festarit Naantali, Kaivohuone ja Kirkkopuisto, la 2.9.2017
  • K50-risteily Viking Grace, Turku-Tukholma, ke-to 1.-2.11.2017

K50-messut Tullikamarin Pakkahuoneella lauantaina 14.1.2017 klo 10 – 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä haittaa vaikka 50 vuotta ei ole vielä täynnä – papereita ei kysytä ovella. Ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua tarkemmin täällä.   Lisätietoa: Jenna Ylikoski, 050 359 5573, [email protected]

Kuvapankki

Ohessa kuvia vapaaseen käyttöön kuvituskuviksi. Klikkaamalla kuvaa saat tallennettua täyden resoluution kuvan.

Esiintyjät

Tapahtuman juontaa Janne Porkka, esiintymässä mm. Summer Cats, Tampereen Ukuleleorkesteri ja Tampereen Filhamonia