Mediatiedote 26.2.2018

K50-festareilla viiskyt on uusi kolkyt

K50-festarit syntyivät kävijöiden omasta toiveesta: erilaisia tapahtumia on paljon, mutta niistä valtaosa on suunnattu lapsille, nuorille tai ikääntyneille: tähän väliin jää iso ryhmä aikuisia, joille vartavasten suunniteltuja tapahtumia ei juuri ole. Tähän tarpeeseen luotiin K50-festarit, joiden tarkoitus on tarjota aikuisille ihmisille oma tapahtuma, jossa voi tavata muita samanhenkisiä ihmisiä, viihtyä yhdessä nauttien ohjelmatarjonnasta ja tutustua lukuisten eri näytteilleasettajien tarjontaan, joiden palvelut ja tuotteet kiinnostavat yli viisikymppisiä. Esimerkiksi Tampereen festareilla on luvassa muun muassa viinimaistelua, tapas afterwork, Tony Dunderfeltin luento “ Iloiseksi – Uusi näkemys rakkaudesta”, Drag-artisti Jukka K., Tarot Tuula, Edu Kettunen ja lukuisia muita esityksiä ja ohjelmanumeroita.

K50-festarit valtaavat Pirkanmaalla Tampere-talon ja Sorsapuiston 25.5.2018 ennen mökkikauden alkua ja vastaavasti päättävät kesäkauden 1.9.2018 Naantalin Kaivohuoneella ja Kaivotorilla. Mukaan voi tulla pidemmänkin matkan päästä viettämään Tampereelle kaupunkilomaa ja Naantalin tutustumaan vanhaankaupunkiin.

 

‘’Oli monipuolinen tarjonta, tila toimi hyvin, kiva ohjelma sekä näytti siltä, että osallistujat olivat ylpeitä siitä, että kuuluvat +50 porukkaan. Tarjonta ei ollut liian eläkepainotteista, vaan ihan kaikillekin sopivaa. Kuitenkin tarjontaa myös selkeästi ikääntyneemmille eli tietoa palveluista. Iloisella otteella! Olin positiivisesti yllättynyt. Kiva ilmakin vielä lisäsi tunnelmaa. Oli myös hyvä, että jo olemassa olevia toimijoita hyödynnettiin kuten terasseja eli ei ollut kaljakojuja tai lakritsikojuja. Kiva fiilis!’’-Tapahtumakävijä

K50-festarit 2018:
• K50-festarit Tampere, Tampere-talo ja Sorsapuisto pe 25.5.2018 klo 12-19
• K50-festarit Naantali, Kaivohuone ja Kaivotori la 1.9.2018 klo 12-19

Tapahtumat ovat kävijöille maksuttomia ja nimestään huolimatta kaikille avoimia.

 

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Anniina Raatikka

040-5768761

[email protected]

 

Kuvapankki

Ohessa kuvia vapaaseen käyttöön kuvituskuviksi. Klikkaamalla kuvaa saat tallennettua täyden resoluution kuvan.

Esiintyjät

Tapahtumissa esiintymässä mm. drag-artisti Jukka K., Jyrki Anttila, Edu Kettunen, Tony Dunderfelt ja Catcat.