Eikö messupäivä mahdu kalenteriin?

Vaikka messupäivä ei sopisi kalenteriin, tapahtumassa on mahdollista saavuttaa silti näkyvyyttä ja jäädä kävijöiden mieleen. K50-messuilla on laaja valikoima erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja, jotka eivät edellytä läsnäoloa messuilla, mutta tuovat silti parhaalla ja toimivimmalla tavalla yrityksen tuotteet ja palvelut esille.

Suosituiksi vaihtoehdoiksi ovat nousseet esimerkiksi pelkästään tapahtuman ennakkomarkkinoinnin yhteydessä näkyminen, eli messutarjous uutiskirjenäkyvyydellä, tapahtuman Facebook, tai makkinointirekisterinkartuttamistyökalumme, eli erilaiset arvonnat niin messuilla kuin niitä ennen verkossa, ja näiden mahdollisuuksien boostaaminen vaikkapa käsiohjelmamainoksella tai messutarjouksella.

Messuilla on mukana keskimäärin 150 näytteilleasettajaa, joten erottautumiseen investoiminen maksaa itsensä takaisin. Suurin näkyvyys tapahtumassa on mahdollista saavuttaa erillisillä Yhteistyökumppanuus-paketeilla, jotka on myös räätälöitävissä niin, että messuille ei tarvita henkilökuntaa paikalle.

Millainen näkyvyys palvelisi teitä parhaiten?

Huikea Tapahtumatuotanto - K50-messut

Messukassi

Tarjoa kävijöille jotakin hypisteltävää tai pieni lahja!

Messukassien sisältö koostuu mm. etuseteleistä, tuotenäytteistä ja muusta pienestä jakotavarasta. Puuvillaisessa kangaskassissa on tapahtuman painatukset, ja se on kooltaan on 39 x 41 cm.

Messukassit jaetaan 200 kävijälle. Messukassit ovat kävijöiden kesken suosittuja, ja niitä keräännytään aina ennakkoon jonottamaan.

 

 

 

150 € + alv

Käsiohjelma

Käsiohjelmassa on tapahtuman ohjelma, esiintyjät ja näytteilleasettajaluettelo. Käsiohjelmia jaetaan sekä INFO-pisteellä että messukasseissa. Ohjelmalehtinen on oiva paikka saada lisähuomiota esimerkiksi messutarjoukselle tai antaa kävijöille etukuponki tai -koodi tapahtuman jälkeen käytettäväksi.
 

Käsiohjelmaon kooltaan A5 ja sitä painatetaan 2000 kpl. Hinnat:

⅓-sivu: 115 € + alv
⅔-sivu: 200 € + alv
kokosivu: 300 € + alv
 

alk. 115 € + alv

Messutarjous

Houkuttele kävijät esimerkiksi verkkokauppaanne tai kivijalkaanne kertomalla messutarjouksestanne! Messutarjouksen asettaminen ei edellytä esittelypistettä tapahtumassa.

Messutarjoukset julkaistaan hyvissäajoin tapahtumasivuilla ja ne ovat mukana kävijöille lähetettävässä uutiskirjeessä. Valikoituja messutarjouksia boostataan myös Facebook-sivuilla ja -tapahtumissa.

 

 

 

 

115 € + alv

Arvonnat

Tapahtuman omat arvonnat ovat toimiva väylä markkinointirekisterin kartuttamiseen.

K50-messuilla on useita erilaisia arvontoja ennakkoon ja tapahtumapäivänä, kuten kävijäkysely, Facebook-arvonnat ja tapahtumasivun arvonnat tai osana lavaohjelmaa oleva ”pääarvonta”.

Arvonta sisältää näkyvyyden niin ennakkomarkkinoinnissa kuin itse arvonnan yhteydessä sekä markkinointiluvan antaneiden yhteystiedot.

 

 

Kysy lisää!

Brändisisällöt

Brändisisällöt ovat sisältöyhteistyön muoto, sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeen mukaan. Sisältö voi olla lennokastakin, ja se voidaan toteuttaa yllättävänä elementtinä tapahtumassa, ohjelmalavalla tai ennakkomarkkinoinnissa.

Esimerkki: Vuonna 2020 messujen teemana oli messujen teemaan oli ihmisten yhdistäminen ja deittailu. Teemaa tukevana sisältönä kävijöille jaettiin E-kontaktin kaulanauhoja, joiden avulla kävijät saattoivat tutustua toisiinsa. Nauhoissa oli tekstit ”etsin ystävää” tai ”etsin elämänkumppania”. Ne kävijät, joilla ei tärpännyt päivän aikana, ohjattiin tutustumaan ekontakti.fi-palveluun.

 

Kysy lisää!

Facebook-julkaisut

Tapahtuman Facebook-sivuilla sekä Facebook-tapahtumissa näkyminen. Hinta:

FB1 120 € + alv
Sisältää postauksen suunnittelun antamastanne aiheesta, julkaisemisen K50-messut-sivulla ja 20 € sponsoroinnin valitulle kohderyhmälle.

FB2 70 € + alv
Sisältää postauksen julkaisemisen K50-messut -sivulla sekä 20 € sponsoroinnin valitulle kohderyhmälle.

Päivitys voi käytännössä olla sisällöltään tai muodoltaan mitä tahansa kävijöitä kiinnostavaa, kuten tarjous, kiinnostava uutinen tai arvonta. Kysy tarjous myös pidemmästä kampanjasta, joka sisältää useampia julkaisuja!

alk. 70 € + alv

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Yhteistyökumppaneitamme vuosien varrelta