Mitä K50-messuista on sanottu?

Huikea-tapahtumatuotanto-messut - tietoisku

”Olen ihan puulla päähän lyöty siitä miten huimia nää K50-messut ovat! Parempia kuin mitkään muut kuluttajamessut. Lähdetään ens kerralla jo kolmatta kertaa mukaan. Tila on mahtava ja sopivan mittainen ja sijainti on loistava Tampereella. Näytteilleasettajan on helppo tulla yhdenpäivän tehokkaille messuille. Emme yleensä käy kuluttajamessuilla, mutta näihin on kyllä aina pakko tulla. Ihmiset ovat ostohousut jalassa ja tietävät tän tapahtuman, mitä hakevat ja mitä siellä on. Erittäin hyvin järjestetty tapahtuma. K50-messut on ainoa konkreettinen tapahtuma, jossa emme lähde hakemaan suoraa myyntiä vaan otetaan enemmänkin markkinointinäkökulma. Erittäin lämmin suositus kaikille tulla mukaan tähän huikeaan tapahtumaan näytteilleasettajaksi!”

Risto Turunen, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone ja Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

 

Huikea Tapahtumatuotanto - K50-messut - Turun kaupunginteatteri

”Hyvä fiilis jäi. Meillä oli hyvä kokemus jo koronan aikana K50-messuista. Ollaan löydetty meistä kiinnostuneita ihmisiä ja on ollut hyvä vastaanotto sekä saatu ihmisiä liikkeelle tulemaan meidän tapahtumaan myös. Messujen jälkeen on ollut nähtävissä selvä nettisivupiikki ja kiinnostuneet ovat olleet yhteyksissä. On tullut myyntiä ja saatu myös yleistä tunnettuutta lisättyä. Jotenkin tosi positiivinen fiilis jäänyt aina. Kävijät ovat iloisia ja osoittaneet kiinnostusta meitä kohtaan.”

Marianne Haapoja, Työväen Musiikkitapahtuma

Huikea Tapahtumatuotanto - K50-messut - Turun kaupunginteatteri

”Hyvin meni, mukavat messut ja hyvin järjestetty. Huikeasti ihmisiä. Oli hyvä tunnelma, kaikki oli hyvällä mielellä vaikka oli ajoittain ruuhkaa. Haetaan messuilta näkyvyyttä ja halutaan tehdä tietoiseksi ihmisiä apuvälinemyymälästämme ja nettikaupasta, josta löytyy erilaisia arjen apuvälineitä. Tapahtumalla on juuri hyvä hinta, jolla kertalaakilla saa tämmöisen näkyvyyden. Jos vertaa ja miettii, mitä maksaa pienen pieni ilmoitus lehdessä vs näiden messujen mukanaan tuoma hyöty: täällä messuilla on läsnä kasvotusten asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa. Se on ihan eri asia, kun jos joku vain vilkaisee lehtimainosta. Kiitos mahtavista messuista, todella hyvin järjestetty!

Marika Mikkola, Aviris – Näkövammaisten liitto

Yhteistyökumppaniksi K50-messuille?

K50-tapahtumat kokoavat yhteen viihteestä ja aktiivisesta elämästä kiinnostuneet yli viisikymppiset sekä heitä kiinnostavat palveluiden tarjoajat. Pääsymaksuton tapahtuma tarjoaa kävijöille monipuolista viihdettä, pilke silmäkulmassa, musiikki- ja teatteriesityksistä hyvinvointiluentoihin. Kävijät pääsevät samalla tutustumaan lukuisten kiinnostavien näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin. Tapahtumat tarjoavat yritykselle mahtavan tavan päästä tutustumaan uusiin asiakkaisiin että tapaamaan vanhoja asiakkaita.

Tapahtuma on kaikille avoin, ja tunnelmaltaan rento. Kuulemme usein, kuinka K50-messuilla on poikkeuksellisen hyväntuulisia kävijöitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneet esillä olevista palveluista ja tuotteista.

K50-messuilla on mukana toistasataa näytteilleasettajaa. Tämän lisäksi tarjolla on rajattu määrä Yhteistyökumppanuus-paketteja, jonka avulla on mahdollista erottua niin tapahtumassa kuin jo sen ennakkomarkkinoinnissa, ja jäädä parhaiten kävijän mieleen.

 

Tutustu tapahtumaan

Katso video vuoden 2020 K50-messuilta Tampere-talolta! Videolta pääset tutustumaan tapahtuman tunnelmaan ja kuulet palautetta tapahtumasta näytteilleasettajan ja yhteistyökumppanin näkökulmasta!

K50-tapahtumissa voit tavoittaa yhdellä kertaa tuhansia yli 50-vuotiaita, jotka ovat tulleet shoppailemaan ja tutustumaan uutuuksiin. K50-messut on mainio väylä tuoda yrityksenne palvelut ja tuotteet omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden, mielekästä vapaa-aikaa tavoittelevien ja aktiivisten +50-vuotiaiden tutustuttavaksi ja ostettavaksi.

Videolla tapahtuman yhteistyökumppanina jo useita vuosia mukana ollut Viron Kylpyläliittto kertoo, mikä heidät innostaa toistuvasti mukaan tapahtumaan. ”Nää K50-messut on aina tosi hyvin järjestetty, ohjelma on mukava, ja kohderyhmä tuntuu just oikealta”

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuus on laajempi markkinointipaketti, jonka avulla on mahdollisuus näkyä kattavammin, niin tapahtumassa kuin sen ennakkomarkkinoinnissa. Paketti sisältää:

ENNEN TAPAHTUMAA

 • Mukana tapahtuman mediatiedotteissa messujen mahdollistajana
 • Mukana some-nostoissa haluamallanne sisällöllä
 • Messutarjous tapahtuman nettisivuille ja uutiskirjeisiin tapahtumakävijöille
 • Logo tapahtumasivuille
 • Logo esitteisiin, julisteisiin ja tapahtuman mainoksiin
 • Mainosbanneri tapahtuman kävijöille suunnatulla nettisivuilla

TAPAHTUMASSA

 • 9 neliön ständipaikka parhaalta paikalta, sis. pöytä ja sähkö
 • Roll up tapahtumalavalle
 • Mukana tapahtuman juonnossa ja kuulutuksissa
 • Esiintyminen tai tietoisku tapahtumalavalla
 • Sivun mainos ja logo messujen käsiohjelmaan, jaetaan 2000 kävijälle
 • Messukassiin esim. esite tai mainoslahja, jaetaan 200 ensimmäiselle kävijälle
 • Logo tapahtuman suurtulostekarttaan

Yhteistyökumppanuuden hinta on 2500 € + alv / Turku ja 2950€ + alv / Tampere.

Brändi

Näkyvyys mm. lavalla, käsiohjelmassa ja ennakkomarkkinoinnissa

Tietoisku

Mahdollisuus kertoa tuotteesta tai palveluista kerralla usealle kuulijalle

Esittelypiste

Keskeinen ja näkyvä esittelypiste tapahtumasta, heti sisääntulon läheisyydestä keskeiseltä paikalta

Messukassi

Kävijät jonottavat saadakseen tapahtuman messukassin – millaisen yllätyksen haluat heille lahjoittaa?

Huikea-tapahtumatuotanto-messut - tietoisku

Pohjakartta / Tampere

Tutustu tapahtuman pohjakarttaan!

>> Messujen pohjakartta: 1. krs / 2. krs / ulkoständit

Huikea Tapahtumatuotanto - K50-messut - Turun kaupunginteatteri

Pohjakartta / Turku

Tutustu tapahtuman pohjakarttaan:

>> Messujen pohjakartta 13.5.2023

Huikea Tapahtumatuotanto - K50-messut - Turun kaupunginteatteri

Miksi lähteä mukaan?

 • Mahdollisuus tehdä kauppaa
 • Tuotteen tai palvelun imagon rakentaminen
 • Uuden asiakaskunnan löytäminen
 • Vanhojen asiakkaiden sitouttaminen
 • Mahdollisuus antaa yrityksellesi kasvot
 • Paikka tavata sidosryhmiä, jälleenmyyjiä ja mediaa

Yhteistyökumppaneiden kommentteja

Naantalin K50-festareilla oli meille juuri oikeaa ostovoimasta kävijäkuntaa. Paljon pariskuntia jotka yleensä tekevät yhdessä tällaiset kalliimmat ostopäätökset. Tulemme ehdottomasti jatkossakin mukaan.”

 

Pekka Rinne

Myynti, Joensuun Sänkytehdas Oy

”On ollu tosi mukavia kohtaamisia ja paljon ihmisiä, jotka on ollu kiinnostuneita meidän asunnoista ja näistä uusista kohteista. Suosittelisin tätä yrityksille, täällä saa paljon näkyvyyttä ja on paljon ihmisiä, ja vielä ilmaistapahtuma. Meidän ständipaikka on tosi hyvällä paikalla heti tässä sisääntulon edessä ja ihmiset näkee meidät heti tullessa. Lisäksi meidän logo on näkynyt hirveen paljon sosiaalisessa mediassa jo aikasemmin ja mainokset pyörii, eli varmasti ollaan saatu lisäarvoa yhteistyökumppanuudesta.”

 

Anu Kivinen

Myynti, Skanska Oy

Kiinnostuitko? Soita tai jätä viesti niin jutellaan lisää!

Menneiden tapahtumien yhteistyökumppaneita