Mikä on teille paras tapa näkyä messuilla?

Messuille on mahdollista koostaa hyvin omannäköinen, ja omille tuotteille tai palveluille parhaiten soveltuva tapa tuoda ne esiin. Tarvittaessa jopa ständipiste voidaan jättää pois, ja valikoida näkyvyydeksi vain erilaisia oheispalveluita. Suosittuja komboja ovat esimerkiksi keskittyminen ennakkonäkyvyyteen: eli mukanaolo uutiskirjeissä, verkkosivuilla ja somessa tai vaihtoehtoisesti markkinointirekisterin kartuttamiseen; eli mukanaolo tapahtumapäivän arvonnassa info-pisteellä, ja arvonnan markkinoiminen käsiohjelmamainoksella ja puheenvuorolla tietoiskulavalla.

K50-messuilla on mukana toistasataa näytteilleasettajaa. Tämän lisäksi tarjolla on rajattu määrä Yhteistyökumppanuus-paketteja, jonka avulla on mahdollista erottua niin tapahtumassa kuin jo sen ennakkomarkkinoinnissa, ja jäädä parhaiten kävijän mieleen.

 

Millainen näkyvyys palvelisi teitä parhaiten?

Messukassi

Millaisen muiston haluat jättää yrityksestäsi?

Messukassiin voi toimittaa jaettavaksi esimerkiksi yrityksen etusetelin, tuotenäytteen tai muuta pientä jakotavaraa. Kassi on puuvillainen kangaskassi, jossa on tapahtuman painatukset. Kassin koko on 39 x 41 cm.

Messukassit jaetaan tapahtuman info-pisteellä tai sisäänkäynnillä 200 kävijälle.

 

 

150 € + alv

Käsiohjelma

Mainostila käsiohjelmasta, josta löytyy päivän ohjelman lisäksi esiintyjät ja näytteilleasettajat. Käsiohjelmat jaetaan kävijöille tapahtuman info-pisteellä ja messukasseissa.
 

Käsiohjelman koko: A5
Painosmäärä: 2000 kpl

 

Hinta:  ⅓-sivu: 115 € + alv
⅔-sivu: 200 € + alv
kokosivu: 300 € + alv
 

alk. 115 € + alv

Messutarjous

Houkuttele kävijät esittelypisteellenne, tai ennakkoon verkkokauppaanne kertomalla etukäteen messutarjouksestanne! Messutarjoukset julkaistaan tapahtumasivuilla sekä liitetään tapahtuman uutiskirjeeseen, osa tarjouksista julkaistaan myös somessa.

 

115 € + alv

Tietoisku

 
Tietoiskut ovat yritysten 15 minuutin puheenvuoroja Tapahtumalavalla vuorottelevat tietoiskut, musiikki- ja teatteriesitykset sekä muu ohjelma.
 
Sisältää: Puheenvuoro tapahtumalavalta osana virallista messuohjelmaa, käytettävissä tietokone, äänentoisto ja esitystekniikka.
 
Huom! Varaa paikkasi nopeasti! Tietoiskut ovat suosituimpia tuotteitamme, joten halutessasi oman slotin lavalta, se kannattaa varata pikimmiten!

115 € + alv

Brändisisällöt

Sisältöyhteistyön muoto, jossa ohjelma tai muu sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Esimerkiksi E-kontaktin kanssa tehty sisältöyhteistyö, Tampereen K50-messuilla alkuvuodesta 2020, messujen teemaan oli ihmisten yhdistäminen, ja sitä tukevana sisältönä   kävijöille jaettiin kaulanauhoja tekstein ”etsin ystävää” tai ”etsin elämänkumppania”. Valittujen kaulanauhojen mukaan ihmisiä kannustettiin tutustumaan toisiinsa tapahtuman aikana, ja ohjattiin tutustumaan ekontakti.fi-sivustoon tapahtuman jälkeen.

 

Kysy lisää!

Kalusteet

Tarvitsetko asiakkaalle tuolin tai maksupäätteelle sähkön? Ständipisteen hinta sisältää aina yhden pöydän, muut kalusteet ja sähkö on tilattava erikseen.

Turku: Tuoli 20 € + alv / Pystypöytä 45 € + alv 

Tampere: Tuoli 35 € + alv / Baarijakkara 55 € + alv / Pystypöytä 75 € + alv

Sähkö 100  € + alv / Turku, 175 € + alv / Tampere, sähkö tilattava aina ennakkoon

Tapahtumapäivänä tilattuna kalusteet 50 € / kaluste Turussa ja 60 € / tuoli ja 90 € / pöytä Tampereella. Huom! Tampereella hinnat 2 päivää.

alk. 20 € + alv

Facebook-julkaisut

K50-messut -Facebook-sivulle on mahdollista ostaa näkyvyyttä. Hinnoitteluesimerkkejä:

FB1 120 € + alv
Sisältää postauksen suunnittelun antamastanne aiheesta, julkaisemisen K50-messut-sivulla ja 20 € sponsoroinnin valitulle kohderyhmälle.

FB2 70 € + alv
Sisältää postauksen julkaisemisen K50-messut -sivulla sekä 20 € sponsoroinnin valitulle kohderyhmälle.

Päivitys voi olla mitä tahansa kävijöitä kiinnostavaa sisältöä, esimerkiksi yrityksen tarjous, kiinnostava uutinen tai arvonta. Mahdollisuus myös pidempään kampanjaan, jossa useita julkaisuja.

 

alk. 70 € + alv

Arvonnat

Onko messutavoite laajentaa markkinointirekisteriä?

Tapahtumassa on erilaisia tapoja näkyä arvonnoissa, kuten palkinnon tarjoaminen INFO-pisteen kävijäkyselyyn, Facebook-arvonnat tai osana lavaohjelmaa oleva ”pääarvonta”.

Arvonta sisältää näkyvyyden arvontojen ennakkomarkkinoinnissa, arvonnan yhteydessä sekä markkinointiluvan antaneiden yhteystiedot.

 

 

Kysy lisää!

Esitteet info-pisteelle & logonäkyvyys infon kartassa

Liikaa erilaisia palveluita yhdelle ständille?

Tapahtuman info-pisteelle voi lunastaa mahdollisuuden tuoda yrityksen esitteitä. Vuonna 2023 tapahtuman info-pisteeseen tullaan panostamaan entistä enemmän. Näkyvimpänä muutoksena infon yhteyteen tulee iso kartta tapahtuma-alueesta, josta kävijät voivat tarkistaa näytteilleasettajien sijainnin. Kartalle on merkitty VIP-näytteilleasettajat logoin, mikä helpottaa sijainnin hahmottamista. Lisäksi info-pisteellä nostetaan VIP-näytteilleasettajien tarjontaa näkyvämmin, esimerkiksi infoa messuosaston tarjonnasta, jota myös infon henkilökunta esittelee aktiivisesti kävijöille ja ohjaa löytämään oikealle messuosastolle. Info-pisteellä on kävijöille jaossa käsiohjelmia sekä mahdollisuus osallistua arvontaan.

Vain VIP-näytteilleasettajien varattavissa.

 

 

Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Soita tai jätä viesti niin jutellaan lisää!

Menneiden tapahtumien yhteistyökumppaneita