Mikä SISU BUSINESS?

Onko korona pistänyt ns. pakan sekaisin menestyvän yritysstrategian toteuttamisessa? Kaipaatko apua ja vinkkejä muuttuneisiin asiakkaan ostotarpeiden ymmärtämiseen, kassanhallintaan, tulevaisuuden skenaarioiden ennustamiseen tai vain vertaistukea vaikean ajanjakson selättämiseen?

Nyt jos koskaan suomalaiset yrittäjät ja yritykset tarvitsevat sitä kuuluisaa sisua! Korona on tehnyt valtaosan toimivan bisneksen edellytyksistä mahdottomaksi, ja tunnelmasta toivottoman. Haluamme osaltamme auttaa, ja loimme LinkedIniin SISU BUSINESS -ryhmän, jonka tavoitteena on luoda paikka turvalliselle dialogille muutoksesta, toimivista ratkaisuista ja merkittävistä huomioista. 

Jatkuvan avoimen keskustelun ohella ryhmässä tavataan mahdollisuuksien mukaan livenä kuukausittain. Ryhmäläiset äänestävät keskuudestaan kulloisenkin teeman mukaisen puhujan, joka jakaa oman menestysreseptinsä taistelussa koronaa vastaan. Teemoja ovat mm.

 • nettibisnes
 • asiakasymmärrys
 • verkostoituminen LinkedInissä
 • uudet myynnin mallit
 • henkilöstön johtaminen muutoksessa
 • ja monia muita

Miksi liittyä mukaan?

Miksi liittyä mukaan?

 • Konkreettisia etämyynnin työkaluja, vertaistukea ja tietoutta siitä, millaiset toimintamallit muilla myyntiorganisaatioilla on toimineet ja mitkä eivät, kuten millainen ote myynnin tekemiseen toimii ja vinkkejä asiakaskeskeisempään lähestymistapaan
 • Tietoutta siitä, kuinka muuttuneissa olosuhteissa navigoidaan voittavaksi joukkueeksi. Ryhmässä keskustellaan mm. muuttuneiden olosuhteden vaatimista muutoksista, kuten etä- ja verkkomyynnin käytänteistä ja työkaluista, uusien palveluiden ja tuotteiden suunnittelusta ja strategian kehittämisestä. 
 • Vertaistukea ja konkreettisia työkaluja pandemiasta selviämiseen; kuinka hoitaa mieltä ja kestää stressiä, kun kassa ja kalenteri tyhjenevät kilpaa. 
 • Ryhmä tarjoaa näkökulmia päätöksentekoon muuttuvassa markkinatilanteessa. Avointa keskustelua, kouluttautumista ja tapahtumia siitä, miten selvitä koronasta ja ottaa siitä niskalenkki.
 • Ryhmässä on hyvää ja avointa keskustelua koronan vaikutuksista, siitä johtuvien bisneksen ongelmien selättämistavoista ja hyviä ajatuksia siitä, miten maailma toimii pandemian jälkeen. 
 • Kuinka sitouttaa asiakkaita paremmin. Monet kuluttajat ja yritykset karsivat turhia kuluja esimerkiksi katkaisemalla jäsenyyksiään. Ryhmässä jaetaan vinkkejä, kuinka toimintaa voisi kehittää ja palvella asiakkaita paremmin, sekä siitä, miten korona on muuttanut ihmisten kulutuskäyttäytymistä ja millaisia tulevaisuuden visioita ihmiset ennustavat
 • Mahdollisuus keskustella kokeneiden yrittäjien ja yrityselämän edustajien kanssa sekä verkostoitua muiden tekijöiden kanssa ja saada boostia omaan tekemiseen
 • Aitiopaikka kuulla yrittäjien tarinoita ja löytää vertaistukea selviytymistarinoista ravisteleviin kriiseihin

 

Huikea Tapahtumatuotanto - logo

Ilmoittaudu mukaan SISU BUSINESS EVENTIIN!

SISU BUSINESS EVENTin tarkoituksena on tuoda jäsenilleen kiinnostavaa uutta tietoa ja verkostoitumista, mutta eritoten liidejä ja kauppaa. Lähtökohtaisesti tapahtumien puhujan sekä puheenvuoron aiheen ryhmän jäsenet valitsevat keskuudestaan.

Huikea Tapahtumatuotanto - Sisu Business

Tulevat tapahtumat

Tiedote 10/2020

Huikea seuraa aktiivisesti viranomaistiedotuksia ja tapahtumien järjestämisohjeita ja -rajoituksia koskien koronavirusepidemiaa.

Teemme osamme hillitäksemme viruksen leviämistä, jonka vuoksi ensimmäinen SISU BUSINESS EVENT päädyttiin järjestämään etänä alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Fyysisten tapaamisten osalta seuraamme kokoontumisrajoituksia, ja lähetämme osallistujille erilliset ohjeet tapahtumaosallistumisen turvallisuuden takaamiseksi.

SISU BUSINESS EVENT

AIKA to 10.6.2021, klo 15.00-16.00

PAIKKA MOW Maximegalon, Ratinankuja 1, Tampere

PUHUJA Myyntivalmentaja ja kirjailija Jukka Heikkilä

SISU BUSINESS EVENT

AIKA 28.10.2020, klo 8:15

PAIKKA Microsoft Teams

PUHUJA Myyntikuiskaaja Pasi Rautio

Miten pääsen mukaan LinkedIn-ryhmään?

SISU BUSINESS -ryhmään liittyminen on maksutonta, eikä velvoita osallistumaan keskusteluun tai tapaamisiin. Mukaan voit liittyä alla olevasta linkistä.

Yhteisön taustavoimina ovat Pirkanmaan Yrittäjät, Huikea Tapahtumatuotanto sekä Työhuone. Tampereen Kaupunki on mukana mahdollistamassa yhteisön kasvua ja vaikuttavuutta.

 

Lisätietoja

Anniina Raatikka, Huikea Tapahtumatuotanto, [email protected], 040-5768761

Teemu Salonen, eSend, [email protected], 050-3800798

 

Liity mukaan, jatketaan keskustelua Linkkarissa!

Kuvia Huikean menneistä verkostoitumistapahtumista