K50-messuilla menestyt!

Kauppoja

 

Kontakteja

 

Näkyvyyttä

 

Brändimielikuva

 

Varaa paikkasi K50-messuilta

K50-tapahtumat kokoavat viihteestä ja aktiivisesta elämästä kiinnostuneet yli viisikymppiset sekä heitä kiinnostavat palveluiden tarjoajat. K50-messuilta kävijät löytävät heille suunnattuja palveluita ja tuotteita sekä saavat samalla nauttia ilmaistapahtuman ohjelmatarjonnasta, kuten musiikki- ja teatteriesityksistä. K50-tapahtumia on järjestetty eri puolilla Suomea, tällä hetkellä tapahtumat keskitetään Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen. Tapahtuman virallisilla nettisivuilla pääset tutustumaan mm. ohjelmaan ja muihin näytteilleasettajiin.

Näy siellä, missä asiakkaasikin ovat – yli 50-vuotiaiden omat messut

Tapahtumat on suunnattu aktiivisille ja kokeilunhaluisille +50-vuotiaille, ja tapahtumat ovat kävijöille pääsymaksuttomia. K50-messuilla on tapahtumapaikkakunnasta riippuen noin 2000-3500 kävijää. K50-tapahtumat tavoittavat sekä ikääntyneemmät sekä heidän +50 -vuotiaat omaisensa. Tapahtumia markkinoidaan eläkeiän kynnyksellä oleville ja +50-vuotiaille.

 

Kommentteja tapahtumistamme

 

 

”Naantalin K50-festareilla oli meille juuri oikeaa ostovoimasta kävijäkuntaa. Paljon pariskuntia jotka yleensä tekevät yhdessä tällaiset kalliimmat ostopäätökset. Tulemme ehdottomasti jatkossakin mukaan.”

Pekka Rinne

Joensuun sänkytehdas

Iris Kajander saapui varttuneemman väen festareille hyvissä ajoin jo ennen kello kolmea. – On mahtavaa, että tällainen tapahtuma järjestetään! Olen sopinut tapaavani vanhoja työkavereitani tapahtumassa, ja aiomme tänään käydä syömässä hyvin ja nauttia ohjelmatarjonnasta, Kajander kertoo. Nainen odottaa eniten Marita Taavitsaisen esiintymistä. – Pidän Maritan musiikista ja pirtsakasta luonteesta. Eri yritysten esittelypöydät kiinnostavat myös, eritoten terveyteen liittyvät palvelut, aurinkoisesta säästä nauttiva nainen toteaa.”

Tamperelainen 25.5.2016

Lue koko juttu

Oheiselta videolta pääset tutustumaan tapahtuman meininkiin

Kuuntele Tampereen Komediateatterin, Viron Kylpyläliiton ja MyEMSin edustajien fiiliksiä tapahtumapäivästä! Tampereen Komediateatterin Panu Raipia kertoo mm. kuinka tapahtumapaikalla on erinomainen tunnelma ja jopa ulos asti jonoa. Tapahtuma houkuttelee paikalle heidän ydinkohderyhmäänsä, mikä on innostanut heidät mukaan tapahtumaan jo useaan otteeseen.

Kuuntele kommentit kokonaisuudessaan oheiselta videolta!

Tutustu näkyvyysvaihtoehtoihin ja hinnastoon!

K50-messuilla on mukana lukuisia eri alojen yrityksiä ja yhdistyksiä näytteilleasettajina. Tapahtumassa voi näkyä esimerkiksi varaamalla oman ständipaikan, mainostamalla käsiohjelmassa tai kertomalla tietoiskun avulla tuotteistaan tai palveluistaan. Tutustu tarkemmin erilaisiin markkinointimahdollisuuksiin!