K50-messut

Tampere | Turku
Tapahtuman viralliset nettisivut

K50-messuilla menestyt!

Kauppoja

 

Kontakteja

 

Näkyvyyttä

 

Brändimielikuva

 

Varaa paikkasi K50-messuilta

K50-tapahtumat kokoavat viihteestä ja aktiivisesta elämästä kiinnostuneet yli viisikymppiset sekä heitä kiinnostavat palveluiden tarjoajat. K50-messuilta kävijät löytävät heille suunnattuja palveluita ja tuotteita sekä saavat samalla nauttia ilmaistapahtuman ohjelmatarjonnasta, kuten musiikki- ja teatteriesityksistä. K50-tapahtumia on järjestetty eri puolilla Suomea, tällä hetkellä tapahtumat keskitetään Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen. Tapahtuman virallisilla nettisivuilla pääset tutustumaan mm. ohjelmaan ja muihin näytteilleasettajiin.

 

Näy siellä, missä asiakkaasikin ovat – yli 50-vuotiaiden omat messut

Tapahtumat on suunnattu aktiivisille ja kokeilunhaluisille +50-vuotiaille, ja tapahtumat ovat kävijöille pääsymaksuttomia. K50-messuilla on tapahtumapaikkakunnasta riippuen noin 2500-4500 kävijää. K50-tapahtumat tavoittavat sekä ikääntyneemmät sekä heidän +50 -vuotiaat omaisensa. Tapahtumia markkinoidaan eläkeiän kynnyksellä oleville ja +50-vuotiaille.

 

Kommentteja tapahtumistamme

”K50-messujen kävijät olivat liikkeellä mm. etsimässä kesän tulevia matkakohteita. Kaikki mukana olleet esitteet menivät jakoon ja yleisökilpailumme herätti mukavasti mielenkiintoa. Kannatti ehdottomasti lähteä mukaan ja paikka seuraaville messuille varattiinkin välittömästi messujen jälkeen!”

Irmeli Laiho-Andersson

Visit Uusikaupunki

 

Mistä yli 50-vuotiaat ovat kiinnostuneita? No mistä tahansa. Aiheita lienee yhtä paljon kuin ihmisiä. Siksi jo kuudetta kertaa järjestetyssä yli 50-vuotiaille suunnatussa messutapahtumassa Tampere-talossa saattoikin lauantaina saada tietoa esimerkiksi Pirkanmaan hyvinvointialueen sähköisistä palveluista, tulevasta festivaalivuodesta, Aira-musikaalista, terveestä suusta, geenien vaikutuksesta hormonitoimintaan, seksuaalisuudesta, terveistä rinnoista tai vaikka vagushermon toiminnasta. Sekä paljosta muusta.

Aamulehti 25.2.2023

Lue koko juttu

”Olemme olleet todella tyytyväisiä asiakasmäärään ja laatuun. Tehtiin heti messujen jälkeen uusi varaus ensivuodelle. Tyytyväisiä ollaan, että asiakkaita on liikkunut hyvin. Tuotto-panossuhde lasketaan aina tarkkaan, kun matkaa ja yöpymiskustannuksia tulee myös. Näille messuille on kannattanut lähteä mukaan.”

Sanna Nikki

Visit Kotka-Hamina

”Hyvä fiilis jäi tapahtumasta! Meillä oli hyvä kokemus jo koronan aikana K50-messuista. Ollaan löydetty meistä kiinnostuneita ihmisiä ja on ollut hyvä vastaanotto sekä saatu ihmisiä liikkeelle tulemaan meidän tapahtumaan myös. Messujen jälkeen on ollut nähtävissä selvä nettisivupiikki ja kiinnostuneet ovat olleet yhteyksissä. On tullut myyntiä ja saatu myös yleistä tunnettuutta lisättyä. Jotenkin tosi positiivinen fiilis jäänyt aina. Kävijät ovat iloisia ja osoittaneet kiinnostusta meitä kohtaan.”

Marianne Haapoja

Työväen Musiikkitapahtuma

Oheiselta videolta pääset tutustumaan tapahtuman meininkiin

Kuuntele Tampereen Komediateatterin, Viron Kylpyläliiton ja MyEMSin edustajien fiiliksiä tapahtumapäivästä! Tampereen Komediateatterin Panu Raipia kertoo mm. kuinka tapahtumapaikalla on erinomainen tunnelma ja jopa ulos asti jonoa. Tapahtuma houkuttelee paikalle heidän ydinkohderyhmäänsä, mikä on innostanut heidät mukaan tapahtumaan jo useaan otteeseen.

Kuuntele kommentit kokonaisuudessaan oheiselta videolta!

Tutustu näkyvyysvaihtoehtoihin ja hinnastoon!

K50-messuilla on mukana lukuisia eri alojen yrityksiä ja yhdistyksiä näytteilleasettajina. Tapahtumassa voi näkyä esimerkiksi varaamalla oman ständipaikan, mainostamalla käsiohjelmassa tai kertomalla tietoiskun avulla tuotteistaan tai palveluistaan. Tutustu tarkemmin erilaisiin markkinointimahdollisuuksiin!