Ota yhteyttä

Askarruttaako jokin tapahtumiin liittyvä asia tai haluatko tarjouksen? Tutustu tiimiimme alla ja soittele meille niin ratkaistaan tilanne! Jos et keksi, kenelle asiasi kuuluu, tavoitat meidät myös jättämällä viestin oheisen lomakkeen kautta.

Yhteydenottolomake

8 + 13 =

Huikea tiimi

Anniina

Anniina

Yrittäjä, ceo

040 576 8761
anniina@huikea.net

Anniina hoitaa Huikean yhteistyökumppanuuksia ja on yhteyshenkilö yritystapahtumissa. Asiat hoituvat lappilaisella letkeydellä ja tarmokkuudella. Työssä Anniinalle tärkeintä on asiakkaan ongelmien ratkaisu ja aito auttamisen halu. Asiakkaalta saatu palaute “Anniina on tapahtumatuotannon aurinkoinen auttava puhelin”. Matkustaminen, ristikot ja laitesukellus ovat lähellä Anniinan sydäntä.

Nuka

Nuka

Tiimihengen nostattaja

info@huikea.net

Nuka on yllytyshullu ja aina täynnä tarmoa. Nuka vastaa toimiston aulapalveluista ja vartioinnista. Palveleminen on Nukan intohimo. Tiimikaverit ovat kuvailleet Nukaa “energiseksi tehopakkaukseksi”. Vapaa-ajallaan hän harrastaa lenkkeilyä ja on intohimoinen suunnistaja.

Jenna

Jenna

Yrittäjä

050 359 5573
jenna@huikea.net

Jenna vastaa Huikean markkinoinnista ja viestinnästä. Jenna hoitaa työnsä tarkasti ja rakastaa yksityiskohtia, vaikka isompienkin projektien langat pysyvät käsissä. Jennalle tärkeää on asiakkaan yllättäminen ja ilahduttaminen. Asiakkailta positiivista palautetta tulee ongelmanratkaisukyvystä ja joustavuudesta. Työn ulkopuolella Jennan intohimoja ovat keikat, koiranpennut ja lautapelit.

Sinä?

Sinä?

Myynti

040 576 8761
anniina@huikea.net

Vaikka emme tällä hetkellä aktiivisesti rekrytoi, kuulemme aina mieluusti myynnin huipputyypeistä, jotka kaipaa uusia haasteita ja mukavaa tiimiä ympärilleen.

Soittele ja tule käymään niin tutustutaan!

Marjo

Marjo

Myynti

040 832 7147
marjo@huikea.net

Marjo vastaa Sisu Business Eventin ja K50-festareiden esittelypisteiden myynnistä. Marjo on räiskyvä persoona, joka hoitaa asiat tehokkaasti. Asiakkaat ovat Marjolle työssä ykkösjuttu, joiden tarpeet täytetään tinkimättä. Työstään Marjo onkin saanut asiakkailta palautetta, kuinka ‘’Sä oot kyllä niin huipputyyppi. Sait mut niin hyvälle tuulelle taas heti aamusta.’’ Vapaa-aika kuluu Frodo-koiran kanssa lenkkeillessä, salilla sekä ystävien kanssa aikaa viettäen ja Tinderiä selaillen.

Raili

Raili

Myynti

040 849 2267
raili@huikea.net

Railin toimenkuvaan kuuluu Sisu Business Eventin ja K50-festareiden esittelypisteiden myynti. Raili on rauhallinen ja tarkka, mutta vauhtiin päästyään häntä ei pysäytä mikään. Railille tärkeää työssä on asiakkaan kokema aito hyöty ja lisäarvo, sekä kestävät asiakassuhteet. Asiakkaat ovat kuvailleet Railia seuraavasti: ‘’Kanssasi on ollut äärettömän mukava keskustella puhelimitse – äänesi kertoo ammattimaisuudesta, ystävällisyydestä ja paljon muusta, jota arvostan ihmisissä paljon; ystävällisyys keskusteluissa, mutta kuitenkin se ”rento” olo ja ammattimaisuus.’’ Vapaa-aikaansa Raili viettää kalastellen, retkeillen, nuotiolla istuen sekä trampoliinilla pomppien.

Käyntiosoite

Toimistomme sijaitsee Tammelan kupeessa, Erkkilän sillan vieressä.
Tervetuloa piipahtamaan!
Erkkilänkatu 9
33100 Tampere

Laskutusosoite

Laskutustietomme voit ladata täältä!

Huikea Oy