K50-festarit

Kuvapankki

K50-tapahtumien mediasisällöt

 

Mediapankki on tarkoitettu avuksi niin näytteilleasettajille kuin median edustajille tapahtuman viestintään. Materiaaleja voi käyttää vapaasti esimerkiksi lehdissä, uutiskirjeissä, blogeissa, sosiaalisessa mediassa, painomateriaaleissa, nettisivuilla jne.

 

Käyttöehdot

Mediapankista löydät painokelpoisia kuvia sekä erilaisia bannereita ja muita markkinointimateriaaleja. Aineisto on vapaasti käytettävissä K50-tapahtumien markkinoinnissa ja viestinnässä sekä toimituksellisessa aineistossa. Kuvien tekijänoikeus on Huikea Tapahtumatuotannolla, ellei muuta mainita, ja sopivassa yhteydessä tämän voi mainita kuvan yhteydessä.

Median edustajat ja bloggaajat

Tapahtumaan on vapaa pääsy, myös median edustajille. Ota yhteyttä, jos tarvitset paikanpäällä esim. työskentelytiloja tai yhteystietoja esiintyjien haastatteluihin. Tapahtumassa saa vapaasti kuvata, minkä lisäksi mediapankin kuvat on vapaasti käytettävissä niin mediassa kuin blogeissa. Ilmoittaudu mukaan tiedotuslistallemme, niin saat ensimmäisenä mediatiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja tapahtuman jälkeen linkin kuvapankkiin.

Kuvapankki

Ohessa kuvia vapaaseen käyttöön kuvituskuviksi tapahtumien viestinnän yhteydessä. Klikkaamalla kuvaa saat avattua kuvan isompana.

 

K50-festarit 2017 Naantali

Tapahtumakuvia vuoden 2017 Naantalin K50-festareilta sekä vuoden 2018 tapahtuman esiintyjiä

K50-festarit 2015-2017

Tapahtumakuvia aiemmilta K50-festareilta Tampereelta

K50-festareiden esiintyjät 2018

Promokuvia Tampereen K50-festareiden esiintyjistä.

Tapahtumat

Ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua tarkemmin täällä. Uusimman mediatiedotteen löydät täältä.

Sosiaalinen media

Tapahtuma löytyy seuraavista kanavista, sekä aihetunnisteen #k50festarit takaa.

K50-tapahtumat mediassa

Lehdistötiedotteet ja aiemmat lehti-, televisio- ja radioesiintymiset löydät täältä.

Lisätietoa

Autan toimittajia, kuvaajia ja bloggaajia mielelläni kaikissa markkinointiin ja viestintään liittyvissä kysymyksissä! Jenna Ylikoski, 050 359 5573, jenna@huikea.net