Mikä Suositus.fi?

Kerran kuukaudessa, kymmenenä kertana vuodessa kokoonnutaan aamiaiselle tehokkaasti verkottumaan ja jakamaan suosituksia jäsenyritysten tiloihin. Jokainen kerta on erityislaatuinen ja tapaat eri aloilta uusia mahdollisia asiakkaita tai bisnekselle lisää suosittelijoita. Paikalla on yritysten johtajia, omistajia ja päättäjiä.  Mukana Tampereella mm. Viking Line, Matkapojat ja Superpark.

Verkostoitumisen hyödyt

Koskaan ei voi tietää, mikä kohtaaminen on juuri se oikea, josta alkaa hedelmällinen yhteistyö ja kumppanuus. Jokainen kohtaamasi ihminen ei tietenkään ole potentiaalinen asiakkaasi, mutta jokaisen omista verkostoista voi löytyä juuri se oikea kontakti. Tekemällä hyvän vaikutuksen, suositus liikkuu juuri sen oikean, potentiaalisen asiakkaan korviin. Tämä on Suositus.fi-tapahtumien idea pähkinänkuoressa. Kun suosittelee hyväksi havaitsemiaan yrityksiä, on todennäköistä, että tämä muistetaan ja suosituksen saa takaisinpäin sopivan tilaisuuden tullen.

Suosittelijat tuovat lisää potentiaalisia asiakkaita
Vain 14% asiakkaista luottaa siihen, mitä yritys itse viestii
Yli 90% hakee ostopäätökselle vahvistusta jostain muualta, kuin yrityksen omasta viestinnästä

 

Miten pääsen mukaan?

Tilaisuus on aina maksuton, ja olet tervetullut mukaan aamupalalle tutustumaan vain ilmottautumalla alla olevasta linkistä!

Mikäli kuitenkin haluat liittyä jäseneksi, vuosijäsenyyden hinta on 200€ + alv. Vuosijäsenyys oikeuttaa järjestämään aamupalan omissa tiloissanne ja kertomaan laajemmin toiminnastanne vieraille sekä saat yrityksenne nimen Suositus.fi-sivustolle.

Lisätietoja liittymisestä ja Suositus.fi-toiminnasta saat Anniinalta: [email protected] tai 040 576 8761

Tule mukaan verkostoon joka aidosti toimii ja vie bisnestäsi eteenpäin!

Tulevat tapahtumat

Tiedote 3/2020

Huikea seuraa aktiivisesti viranomaistiedotuksia ja tapahtumien järjestämisohjeita ja -rajoituksia koskien koronavirusepidemiaa.

Teemme osamme hillitäksemme viruksen leviämistä, jonka vuoksi myös Suositus.fi-tapahtumat ovat tauolla toistaiseksi.

(PERUTTU) Superpark Tampere

AIKA 20.3.2020, klo 7:50 – 9:00

PAIKKA Laiturikatu 5, 33230 TAMPERE

(PERUTTU) Koju Film Company

AIKA 17.4.2020, klo 13:50 – 15:00

PAIKKA Ratinankuja 1, 33100 Tampere

(PERUTTU)

AIKA 5.6.2020, klo 13:50 – 15:00

PAIKKA Osoite vielä avoinna

Tutustu Suositukseen!

Huikean Anniina ja Hurja Median / Tahlo Venturesin Johanna kertovat videolla, mikä innosti heidät tuomaan Suositus.fi -konseptin myös Tampereelle. Katso video!

Kuvia Suositus.fi-tapahtumasta