SISU BUSINESS EVENT

Verkostoristeily

Viking Grace

Turku – Tukholma

13.-14.9.2018

Osta liputNäytteilleasettajille

Etsitkö itsellesi tai yrityksellesi tehokasta verkostoa ja yhteistyökumppaneita?

Risteily on kaikille avoin verkostotapahtuma. Mukaan voi lähteä boostaamaan joko henkilökohtaisia verkostojaan tai etsimään yrityskumppaneita. Sisu Business Event järjestetään yhteistyössä BNI-suositteluverkoston kanssa, ja risteilylle kutsutaan erikseen BNI:n jäsenet.

Uusia kontakteja

 

Koulutusta

 

Luentoja

 

Bisnestä

 

Viihdettä

 

Seuraa Facebookissa

Verkostoituminen tehty helpoksi

Tapahtuma on luotu, koska monesti verkostoituminen tapahtumissa jää suht’ pintaraapaisuksi. Messuilla jokaisen kävijän mielessä on taatusti halu tutustua muiden yritysten edustajiin, mutta se saattaa jäädä vastapuolen kiireen ja muiden asioiden jalkoihin. Sisu Business Event on luotu madaltamaan kynnystä tutustua ihmisiin, jossa muut tapahtumassa olijat ovat liikenteessä samalla agendalla rennolla fiiliksellä, joten oman asian vastaanottoa ei tarvitse jännittää. Tämän vuoksi ohjelmakin on luotu saman teeman ympärille, kannustamaan ja auttamaan verkostoitumisessa. Risteily kestää 24 tuntia, jolloin samoihin ihmisiin on mahdollista törmätä pitkin tapahtumaa ja syventää uutta tuttavuutta. Tapahtumaan erikseen kutsutuilla BNIn jäsenillä on samankaltainen mindset jo entuudestaan, jolloin tutustuminen on helppoa. Tällä risteilyllä bisneksiä solmitaan jo lähtöterminaalissa!

Risteilylle voi tulla yrityksensä sijaan edustamaan vain itseään, ja etsiä vaikkapa tulevaa työpaikkaa, yhteistyö- tai yhtiökumppania. Sisu Business Eventiin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet, edellyttämättä BNI:n jäsenyyttä.

Ohjelma

Vuorokauden kestävän risteilyn ohjelmassa on lähtöiltana  “Speed networking” -tapahtuma, jossa voi tehokkaasti verkostoitua ja tutustua sopiviin yrityskumppaneihin. Viihteestä vastaa menevä bilebändi sekä Jean S. solistinaan Nina Tapio. Seuraavana päivänä messuilla laivan kokouskannella on noin 70 eri alan yritystä esittelemässä toimintaansa, minkä lisäksi päivän aikana järjestetään erilaisia valmennuksia ja koulutuksia verkostoitumisesta ja suosittelun voimasta. 

Tutustu ohjelmaan alla. Klikkaamalla päivämäärää saat esiin päiväkohtaisen ohjelman!

Lähtöilta 13.9.

Laiva lähtee Turun satamasta klo 20.55.

22.00 – 22.10

Tervetulopuheenvuoro & yhteistyökumppaneiden esittely

22.10 – 23.00

Speed networking: Löydä tehokkaasti uusia yrityskumppaneita

23.00 – 00.00

Pitchaus-kilpailu: 10 ennakkoon ilmottautunutta kilpailijaa

00.00 →

Jean S. & Nina Tapio

Vapaata verkostoitumista

Paluupäivä 14.9.

Laiva lähtee Tukholman satamasta klo 06.30.

09.00 – 12.00

BNI Basic Training

12.00 – 14.00

Luento verkostojen voimasta ja bisneksen kasvattamisesta. Luennoitsija Petri Niskanen. Suomen kansainvälisin valmentaja – puhujana 60 maassa. Bill Clintonin ja Sauli Niinistön palkitsemasta miehestä voit lukea lisää osoitteessa: www.petriniskanen.fi

Laiva lähtee Maarianhaminan satamasta klo 14.25

14.00 – 18.00

Verkostomessut Conference-kannella

Yhteistyökumppanit

Tapahtuman järjestää