2018 Tapahtumat

25.5 Tampere | 1.9 Naantali
Tapahtuman viralliset nettisivut

K50-festareiden messuilla menestyt

Kauppoja

Kontakteja

Näkyvyyttä

Brändimielikuva

Varaa paikkasi K50-festareiden messuilta

K50-tapahtumat kokoavat viihteestä ja aktiivisesta elämästä kiinnostuneet yli viisikymppiset sekä heitä kiinnostavat palveluiden tarjoajat. K50-festareilta kävijät löytävät heille suunnattuja palveluita ja tuotteita sekä saavat samalla nauttia ilmaistapahtuman ohjelmatarjonnasta, kuten musiikki -ja teatteriesityksistä. K50-tapahtumia on järjestetty eri puolilla Suomea ja 2018 tapahtumat keskitetään Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen ja toteutetaan entistä suuremmin. K50festarit.net-sivustolla pääset tutustumaan mm. ohjelmaan ja muihin näytteilleasettajiin.

Näy siellä, missä asiakkaasikin ovat – yli 50-vuotiaiden omat messut

Tapahtumat on suunnattu aktiivisille ja kokeilunhaluisille +50-vuotiaille. Tapahtumat ovat kävijöille pääsymaksuttomia, K50-festareilla on kävijöitä jopa 7500 henkilöä. K50-tapahtumat tavoittavat sekä +75 -vuotiaat sekä heidän +50 -vuotiaat omaisensa. Tapahtumia markkinoidaan kävijöille ohjelmaltaan portaittain nuortuvaksi, noin klo 10-13 ikääntyneemmille, 13-15 eläkeiän kynnyksellä oleville, ja 15-18 +50-vuotiaille.

 

Kommentteja tapahtumistamme

 

 

”Naantalin K50-festareilla oli meille juuri oikeaa ostovoimasta kävijäkuntaa. Paljon pariskuntia jotka yleensä tekevät yhdessä tällaiset kalliimmat ostopäätökset. Tulemme ehdottomasti jatkossakin mukaan.”

Pekka Rinne

Joensuun sänkytehdas

Iris Kajander saapui varttuneemman väen festareille hyvissä ajoin jo ennen kello kolmea. – On mahtavaa, että tällainen tapahtuma järjestetään! Olen sopinut tapaavani vanhoja työkavereitani tapahtumassa, ja aiomme tänään käydä syömässä hyvin ja nauttia ohjelmatarjonnasta, Kajander kertoo. Nainen odottaa eniten Marita Taavitsaisen esiintymistä. – Pidän Maritan musiikista ja pirtsakasta luonteesta. Eri yritysten esittelypöydät kiinnostavat myös, eritoten terveyteen liittyvät palvelut, aurinkoisesta säästä nauttiva nainen toteaa.”

Tamperelainen 25.5.2016

Lue koko juttu

Oheiselta videolta pääset tutustumaan tapahtuman meininkiin

Kuulet samalla Skanskan ja Nordean palautteen tapahtumasta. Nordean Eliisa Oksala kertoo mm. kuinka paikalla on valtavasti väkeä, jopa tungosta läpi päivän, mikä innosti heidät mukaan jo toistamiseen.

”Liikkeellä olevat ihmiset ovat poikkeuksellisen hyväntuulisia, ja tulevat juttelemaan, joten oma asiaa pääsee helposti kertomaan K50-tapahtumakävijöille.”

Kuuntele kommentit kokonaisuudessaan oheiselta videolta!

Tutustu myyntipistevaihtoehtoihin ja hinnastoon!

Tapahtumissamme on mukana lukuisia eri alojen yrityksiä ja yhdistyksiä näytteilleasettajina. Tapahtumassa voi näkyä esimerkiksi varaamalla oman esittely- tai myyntipisteen, mainostamalla käsiohjelmassa tai kertomalla tietoiskun avulla tuotteistaan tai palveluistaan. Tutustu tarkemmin erilaisiin markkinointimahdollisuuksiin!